Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časKampiranje in aktivnosti na prostemPotovalne torbe in kovčkiPotovalna torba za pranje vodoodporna prozorna vodotesna kozmetična torba iz PVC-ja z zadrgo in torbico z ročajem

Potovalna torba za pranje vodoodporna prozorna vodotesna kozmetična torba iz PVC-ja z zadrgo in torbico z ročajem

ID: 21099288
-39 %
46,23 €
27,98 €
Prihranek  18,25 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 17.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Naša kozmetična torbica je izdelana iz visokokakovostnega PVC materiala, vodotesen in odporen na prah ter ima močno zadrgo, ki lahko nudi popolno zaščito. Je zelo moden in ga ni enostavno iz mode. To je nujno potrebno za družino in potovanja. Lastnosti: odpiranje in zapiranje s kovinsko zadrgo, snemljiv trak.
Priložnost: Zakaj izberemo naše kozmetične torbice za družino, kopalnico, turizem, pisarno, šolo itd.- Vključuje 4 kozmetične torbice, ki bodo zagotovile dovolj prostora in vam pomagale pri dobrem razvrščanju stvari- Visokokakovostna zadrga ni enostavna rje in zagotavlja dodatno varnost- Modna oblika je več kot le torba za shranjevanje. Uporabljate ga lahko kot denarnico ali ročno torbico – je lahek in kompakten ter enostaven za prenašanje na potovanju.
Barva: zelena, modra, roza, prozorna Paket vključuje: 4 * vrečko za pranje Opomba:

1. Dovolite majhno napako zaradi ročnega merjenja. Prepričajte se, da vas ne moti, preden oddate ponudbo

2. Barva se lahko razlikuje glede na zaslon. Prosimo za razumevanje

Opomba:

Pozdravljeni, pri nakupu izdelkov bodite pozorni na naslov za dostavo. Če so vaši prejeti podatki (kot so ime, ulica, hišna številka, zvonec/e-pošta brez imena) napačni, naročilo ne bo pravilno dostavljeno.)
Cached: Thu, 09 May 2024 06:16:52 GMT