Išči

Potovalni stativ - ogljik

ID: 20613767
850,62 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Potovalni stativ - ogljik

 

Fotografi, ki iščejo čudovito oblikovano stojalo z odličnim razmerjem med močjo, velikostjo in težo, bodo cenili stojalo iz ogljikovih vlaken znamke Peak Design. Z arhitekturnimi vplivi in težo le 2,8 lb (približno 1,27 kg), to inovativno stojalo zmanjšuje zloženo prostornino, saj noge shranjujejo bližje skupaj kot tradicionalna stojala. Ko je zloženo, je stojalo približno tako debelo kot steklenica za vodo. S pohvalnimi tehničnimi specifikacijami se višina stojala prilagaja od 5,5 do 152,4 cm (60 palcev), zloži pa se le na 39,37 cm (15,5 palca). Zmogljivost stojala je do 20 lb (približno 9,07 kg), izdelano pa je iz ogljikovih vlaken. Za hitro razpostavljanje lahko petsekcije aluminijastih nog sprostite istočasno. Posnetki na nivoju tal so hitro zajeti s preprostim obrnjenjem sredinskega stolpca.

Vrhunec izraza "manj je več" je impresivna ergonomska kroglična glava, ki nadomesti nerodne gumbke in ročice s kompaktnimi obroči za zaklepanje in nastavitev. Obroči omogočajo vsestranske premike, ki jih zaklenete s preprostim zasukom. Na vrhu kroglične glave je sistem hitrega snemanja, združljiv s standardnimi ploščami Peak Design in večino plošč tipa Arca. Plošče tipa L Arca lahko pritrdite tako, da odstranite varnostni zatič v notranji sponki. Spodaj s sredinskim stolpcem je kavelj za pritrditev teže za stabilnost.

Vključeno s stojalom je eleganten ohišje iz blaga, nosilec za mobilni telefon, inbus ključi velikosti 2,5 mm in 4 mm ter orodje za odstranjevanje vložkov.

Lastnosti stojala:

  • Nosilnost za fotoaparate DSLR / brezzrcalne fotoaparate do 20 lb (približno 9,07 kg)
  • Lahka konstrukcija iz ogljikovih vlaken
  • Zloži se na 39,37 cm (15,5 palca) in tehta le 2,8 lb (približno 1,27 kg)
  • Petsekcije aluminijastih nog, ki jih je mogoče sprostiti istočasno
  • Obrnljiv sredinski stolpec
  • Kavelj za težo pod sredinskim stolpcem
  • Ergonomska kroglična glava z obroči za nastavitev in zaklepanje
  • Vključuje mehko torbo, nosilec za mobilni telefon, inbus ključe in orodje za odstranjevanje vložkov.
Cached: Tue, 30 Apr 2024 05:34:09 GMT