Išči

Powerbank Baseus Bipow 30000mAh, 20W (črna)

ID: 20628133
37,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 14.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 66.29 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Powerbank Baseus Bipow 30000mAh, 20W (črna)

 

Baseus Powerbank PPBD050401

Vas skrbi, da lahko svoje naprave hitro napolnite skoraj povsod po svetu? Preizkusite Baseus PPDML-N01 powerbank s kapaciteto 30000mAh! Nanj lahko povežete več naprav hkrati in ne skrbite za njihovo varnost – kompleksen zaščitni sistem učinkovito preprečuje njihove poškodbe. Vgrajen LED zaslon olajša upravljanje izdelka, kompaktna velikost, majhna teža in skladnost z mednarodnimi standardi letalskega prometa pa vam omogočajo, da ga vzamete s seboj skoraj povsod.

Hitro polnjenje vaših naprav

Powerbank podpira več protokolov hitrega polnjenja. Med drugim je združljiv s FCP, QC in AFC. Zato je popoln za napajanje pametnih telefonov Huawei, Xiaomi ali Samsung. Omogoča tudi hitro polnjenje vašega iPhone 12 z 20 W moči - trajalo bo le približno 30 minut, da obnovite 50 % njegove energije! Tako so lahko vaše naprave v trenutku ponovno pripravljene za uporabo.

Povežite več naprav hkrati

Naprava je opremljena z več vtičnicami, tako da lahko nanjo priključite več kot eno napravo hkrati. Izdelek ponuja 2 izhodna vrata USB 18 W, 1 vhodna vrata mikro USB 18 W in vhodno/izhodna vrata USB-C 18/20 W. Kaj to pomeni v praksi? S powerbank lahko na primer napajate tablični računalnik in 2 pametna telefona hkrati - nič več čakanja, da se napolni prva naprava, preden priključite naslednjo!

Ne skrbi za varnost

Visokozmogljiva polimer-ionska baterija zagotavlja ne le hitro, temveč tudi varno polnjenje. Baseus med drugim ponuja zaščito pred prenapetostjo, prevelikim tokom, prenapolnjenostjo in kratkim stikom. Powerbank je opremljen tudi s temperaturnimi senzorji NTC, ki preprečujejo pregrevanje. Izdelek inteligentno zazna povezane naprave in jim prilagodi stopnjo polnjenja ter jih zaščiti pred poškodbami.

Zasnovan za vaše udobje

Vzdrževanje powerbank v brezhibnem stanju vam ne bo povzročalo niti najmanjših težav. Njegovo ohišje odlikuje na dotik prijetna tekstura, ki je odporna na znoj in prstne odtise – zlahka ga boste vzdrževali čistega. Zahvaljujoč temu lahko napravo udobno uporabljate tudi poleti. Izdelek je opremljen z lahko berljivim LED zaslonom, ki v realnem času prikazuje trenutno stanje baterije.

Sanjski sopotnik

Zagotovite si zanesljiv vir energije, ki vas lahko spremlja skoraj povsod. Baseus powerbank je lahka in priročna – njen transport vam ne bo povzročal težav. To praktično napravo lahko vzamete celo na letalo - izpolnjuje vse potrebne zahteve. Baseus vam daje možnost priročnega polnjenja vaše opreme povsod, kjer jo potrebujete.

Uporabljate ga lahko na toliko načinov

Powerbank ni treba uporabljati samo za polnjenje telefona! Naprava znamke Baseus je primerna za številne različne aplikacije. Se želite malo ohladiti na vroč poletni dan? Priključite svoj prenosni ventilator in uživajte v prijetnem vetriču! Prišlo je do izpada električne energije, vaš prenosnik bo kmalu ostal brez energije in morate dokončati pomemben projekt? Powerbank priskoči na pomoč! Njegov dolg čas delovanja in prenosna oblika bosta zagotovo izpolnila vaša pričakovanja.

Znamka Baseus
Ime Bipow Digital Display Powerbank
Model PPBD050401
Dimenzije 68,8 x 153 x 41,7 mm
barva Črna
Tip baterije Polimerna litijeva baterija
Zmogljivost 30.000 mAh/3,7 V (111 Wh)
Energetska učinkovitost ≥75 %
Micro USB vhod 5V/2A, 9V/2A
USB-C vhod 5V/3A, 9V/2A
USB-C izhod 5V/3A, 9V/2,22A, 12V/1,5A
Izhod USB1/USB2 5V/3A, 9V/2A, 12V/1,5A
Skupna proizvodnja 5V/3A maks.
Tehnične podrobnosti
Kapaciteta baterije [mAh]
30000
Cached: Tue, 07 May 2024 00:59:57 GMT