VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Prenosni aparat za kavo 3-v-1 HiBREW H4-basic 80W

ID: 20773229
130,02 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Prenosni aparat za kavo 3-v-1 HiBREW H4-basic 80W

 

Osnovni prenosni aparat za kavo 3 v 1 HiBREW H4

Zagotovite si možnost kuhanja okusne kave z okusom, kamor koli greste. Prenosni aparat za kavo HiBREW H4 je lahek in dovolj prenosljiv, da vas spremlja skoraj povsod. Hitro se segreje in ima pritisk 15 barov. Opremljen je s posebno skodelico, ki je bila ustvarjena iz zdravju varnega tritana. Naprava je kompatibilna s kapsulami Nespresso in Dolce Gusto ter lahko pripravi tudi mleto kavo.

Vedno ga imate lahko s seboj

Uživajte v okusni, aromatični kavi, kamorkoli greste. Kavni aparat H4 je izredno lahek in prenosljiv – tehta le 600 g, zahvaljujoč kompaktni velikosti pa ga zlahka pospravite v nahrbtnik ali potovalno torbo. Tako ga lahko vzamete s seboj na dopust, pod šotor, na kampiranje ali v službo. Ni se vam več treba odpovedati svoji najljubši pijači, ko greste od doma!

15 ploščic za odličen okus

Aparat za kavo izstopa s pritiskom 15 barov. Opremljen je tudi z visokozmogljivim grelnim elementom, ki enakomerno razprši toploto. Vse to vam omogoča, da v hipu pripravite okusno kavo, ki vas bo navdušila s svojo bogato aromo, žametno teksturo in odličnim okusom. Še več, aparat omogoča kuhanje tako vročega kot hladnega.

Pripravite svojo najljubšo kavo

S HiBREW vas skoraj nič ne omejuje: zdaj je preprosto pripraviti kavo, ki jo želite, točno tako, kot želite. H4 je združljiv s kapsulami Dolce Gusto in Nespresso. Omogoča tudi kuhanje mlete kave. Izberite fižol, ki ga uporabljate vsak dan, ali poskusite nekaj novega! Doma, v službi, na počitnicah - s HiBREW lahko pripravite svojo najljubšo kavo v skoraj vsaki situaciji.

Enostaven za uporabo

S kavnim aparatom H4 je enostavno pripraviti okusen, aromatičen napitek. Samo kapsulo ali mleto kavo postavite na pravo mesto, napolnite posodo z vodo, napravo priklopite na elektriko in pritisnite gumb. Po približno 60 sekundah bo vaša pijača pripravljena! Prav tako je možno kuhati vročo kavo s hladno vodo. Če želite to narediti, uporabite napajalnik, ki je naprodaj posebej. Vaša kava bo pripravljena po približno 5-8 minutah. Uporabite lahko tudi avtopolnilec. Opomba: ko je naprava povezana s kablom USB, funkcija gretja ni na voljo – v tem primeru je možno kuhati kavo le z vročo vodo.

Praktična skodelica

Ni vam treba nositi dodatnih očal s seboj. Aparat za kavo je opremljen z majhno skodelico. Izdelan je iz visokokakovostnega tritana, materiala, ki se uporablja tudi za izdelavo otroških stekleničk. Ne vsebuje škodljivega BPA in je varen za vaše zdravje. Vse to pomeni, da lahko skoraj kadar koli udobno pijete stimulativen, aromatičen espresso.

V škatli

  • Prenosni aparat za kavo H4
  • Adapter za kavo v prahu
  • Dolce Gusto adapter za kapsule
  • Podstavek in adapter za kapsule Nespresso
  • USB kabel
  • Avtomobilski polnilec cigaret
Znamka HiBREW
Model H4 Basic
Pritisk 15 barov
Nazivna moč 80 W
Nazivna napetost DC 12V
Kapaciteta rezervoarja za vodo 60 ml
Dimenzije 70x70x240 mm
Utež 600 g
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
črna
Vrsta kavnega aparata
kapsule
Cached: Sun, 28 Apr 2024 06:46:15 GMT