Išči
Big BangIzdelkiOgrevanje, hlajenje & kvaliteta zrakaHlajenjePrenosni ročni ventilator, mini osebni ročni ventilator z LED lučko, 2000 mAh baterijski ventilator za ličenje za ženske, dekleta na prostem v pisarni – roza

Prenosni ročni ventilator, mini osebni ročni ventilator z LED lučko, 2000 mAh baterijski ventilator za ličenje za ženske, dekleta na prostem v pisarni – roza

ID: 21125976
-39 %
36,00 €
21,79 €
Prihranek  14,21 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 14.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Nežen vetrič do močnih sunkov - Ta ljubek ročni ventilator ima vgrajen brezkrtačni motor, ki je dovolj zmogljiv, da podpira vrtenje lopatice od nizke do visoke hitrosti in proizvaja blag vetrič do močan sunek.
3 nastavitve hitrosti - Mini ventilator ima 3 nastavljive nastavitve hitrosti, ki jih lahko spremenite s preprostim pritiskom na gumb za vklop: pritisnite enkrat za 1. hitrost, dvakrat za 2. hitrost in tretjič za 3. hitrosti in ponovno za vrtenje izklopljeno.
Akumulatorska baterija - Ventilator napaja nadgrajena polnilna baterija – 2000mAh, ki dobro drži polnjenje in omogoča daljšo življenjsko dobo baterije; priložen je polnilnemu kablu, polnite ga lahko preko običajne vtičnice, power bank, računalnika ali katere koli druge naprave, ki ima USB priključke.
Mini ventilator z LED: Ta ventilator za ličila ima sponko in LED lučko, pripnete pa ga lahko na telefon, tako da lahko pustite prižgano lučko in s sprednjo kamero telefona popravite polomljena ličila, če ni ogledala . Nežen vetrič vam lahko pomaga posušiti tudi ličila!
Majhna velikost - ta ljubek ventilator meri le 4,96* 1,73* 3,11 palcev, 3,88 oz, lahko ga pospravite v žep in vzamete s seboj kamor koli greste, je idealen partner v tako vročem poletju, da vas ohladi .
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
0
Vrsta ventilatorja
ročni
Cached: Mon, 06 May 2024 22:28:32 GMT