VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOgrevanje, hlajenje & kvaliteta zrakaHlajenjePrenosni ročni ventilator, Mini USB ventilator z baterijo za ponovno polnjenje in 3 hitrostmi, ljubek osebni majhen električni ventilator za dekleta/ženske/otroke na prostem, zložljiv ročni

Prenosni ročni ventilator, Mini USB ventilator z baterijo za ponovno polnjenje in 3 hitrostmi, ljubek osebni majhen električni ventilator za dekleta/ženske/otroke na prostem, zložljiv ročni

ID: 21125938
-39 % Novo
33,31 €
20,16 €
Prihranek  13,15 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

【Prenosni ventilator v žepni velikosti】Ročni ventilator je dovolj majhen, da ga lahko pospravite v žep, poleg tega pa je zaradi ročne prenosne vrvice popoln za potovanja, delo, bolnišnico, kampiranje, pohodništvo in te dejavnosti na prostem. Majhen kot telefon, tako da lahko ta mini ročni ventilator preprosto hranite v pisarni, na poti ali doma, ne da bi zavzel veliko prostora.
【Zmogljiv osebni ventilator s 3 nastavljivimi hitrostmi】Naš mini usb ventilator je majhen, a močan. Ko je v prvi prestavi, je vrtilna hitrost ventilatorja za ponovno polnjenje 6200 RPM, tiho; Druga prestava je 7200 vrt/min, nizka raven hrupa; Tretja prestava je 8200 vrt/min, kar je dovolj zmogljivo, da vas ohladi med potovanjem. Opomba: zaradi vrtilne hitrosti tretje prestave do 8200 vrtljajev na minuto je hrup neizogiben.
【Ljubik ventilator, ki se napaja preko USB】Mini prenosni ventilator je zasnovan z mačjimi ušesi kawaii, kar je OBVEZNO potovalno darilo za otroke, otroke, dekleta in ženske. Z vgrajeno polnilno litijevo baterijo 14500, ki se polni 2-3 ure, deluje 2-4 ure, zelo priročen za potovanje.
【Folable Easy Access Handheld Ventilator】 Izdelan iz okolju prijaznega materiala ABS, prisrčen ventilator lahko zložite kot stoječi ventilator za mizo/mizo/spalnico/pisarno. En mini ventilator z dvema funkcijama, ročni ventilator in namizni ventilator. Ta preprosta in kompaktna oblika je še posebej primerna za poletna potovanja ali športe na prostem.
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
0
Vrsta ventilatorja
ročni
Cached: Mon, 29 Apr 2024 21:07:22 GMT