Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoPrenosni računalnikiPoslovni prenosnikiPrenosnik Lenovo Thinkpad L13 G4, Ryzen 7 Pro 7730U, 16GB, 512GB SSD

Prenosnik Lenovo Thinkpad L13 G4, Ryzen 7 Pro 7730U, 16GB, 512GB SSD

ID: 21054412
1.480,96 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: ISISTEMI
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Prenosnik Lenovo Thinkpad L13 G4, Ryzen 7 Pro 7730U, 16GB, 512GB SSD

 

Vrhunska zmogljivost

Prenosni računalnik Lenovo ThinkPad L13 Gen 4 je vaš partner za optimalno delovanje in produktivnost, ko je to najbolj pomembno. Ta prenosnik, opremljen z najnovejšim mobilnim procesorjem AMD Ryzen™ PRO serije 7030 in do Windows 11 Pro, ponuja izjemno hitrost pri obdelavi kompleksnih delovnih obremenitev in obvladovanju najzahtevnejših nalog. Z veliko prostora za shranjevanje in zmogljivimi pomnilniškimi možnostmi je ta naprava zelo odzivna, kar omogoča hitro in učinkovito opravljanje vaših nalog.

Vedno ostanite povezani

33,8 cm (13,3-palčni) prenosnik ThinkPad L13 Gen 4 ponuja enostavno povezavo z monitorji in drugimi napravami v vašem domu ali pisarni zahvaljujoč številnim povezovalnim možnostim, kot sta USB-C in HDMI. Z možnostmi hitre povezave, ki ponujajo pokritost, podobno kot pametni telefon, boste vedno pripravljeni na naslednjo nalogo. Vzpostavitev hitre in varne internetne povezave, ne glede na to, kje ste, še nikoli ni bila lažja.

Izjemna kakovost slike in zvoka

Prenosni računalnik ThinkPad L13 Gen 4 ponuja integrirano grafično kartico AMD Radeon™ za žive, briljantne barve. Zmanjšanje hrupa Dolby® Audio™ in Dolby® Voice AI zagotavlja vrhunski zvok, ne glede na to, ali poslušate glasbo ali sodelujete na spletni konferenci. Poleg tega različne možnosti kamer, vključno z do FHD in infrardečo (IR), zagotavljajo visokokakovostne slike v videokonferencah – vse s fizičnim pokrovom spletne kamere.

Varnost podatkov in zaščita naprave

Zaščitite svoje osebne podatke in napravo z ThinkShield, našim integriranim paketom varnostnih rešitev. Hitro in varno se prijavite s preprostim dotikom optičnega bralnika prstnih odtisov v gumbu za vklop - naprava se aktivira takoj. Lahko pa se prijavite tudi s programsko opremo Windows za prepoznavanje obrazov in IR kamero. Te rešitve so dodatno okrepljene z varnostnimi funkcijami platforme AMD. Poleg tega se lahko zanesete na dodatne varnostne funkcije sistema Windows 11 Microsoft Secured Core PC (pri izbranih modelih).

Preizkušeno za zahtevna okolja

Naši prenosni računalniki ThinkPad so testirani v skladu z vojaškim standardom Ministrstva za obrambo ZDA MIL-STD 810H, da se zagotovi ravnovesje med zanesljivostjo in vzdržljivostjo. Naprave testiramo po 12 različnih kriterijih in izvajamo več kot 200 preverjanj kakovosti, da zagotovimo njihovo delovanje tudi v najbolj ekstremnih pogojih. To vključuje zahtevne situacije, kot so arktični mraz in puščavski peščeni viharji, vključno s preskusi temperature, tlaka, vlažnosti, vibracij in več.

Trajnostno in certificirano

Pri družbi Lenovo se osredotočamo ne samo na to, da vaše podjetje deluje, ampak tudi na uporabo čim več recikliranih materialov. Embalaža prenosnika ThinkPad L13 Gen 4 je brez plastike in je sestavljena iz 90 % recikliranih in/ali trajnostnih materialov. Ključne komponente, kot sta ohišje baterije in zvočnik, so narejene iz reciklirane plastike. Poleg tega imamo certifikat Energy Star®, kar koristi tako vašemu prenosnemu računalniku kot rezultatu.

Priključki L13 AMD Gen4

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
33,8 cm (13,3")
Proizvajalec grafične kartice
AMD Radeon
Družina procesorja
AMD Ryzen 7
Ločljivost zaslona
1920x1200
Zaslon, občutljiv na dotik
ne
Model procesorja (PC)
AMD Ryzen 7 Pro 7730U (2 - 4,5 GHz)
Model grafične kartice
AMD Radeon Graphics
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
16
Tip in kapaciteta diska
SSD 512 GB
Optična enota
brez
Operacijski sistem (PC)
Windows 11 Pro
Paket pisarniških programov
ne
Barva
črna
Namen uporabe računalnika
pisarna
Garancija v letih
1
Razporeditev tipkovnice
druga razporeditev
Cached: Tue, 30 Apr 2024 09:11:10 GMT