Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoPrenosni računalnikiPoslovni prenosnikiPrenosnik Lenovo Thinkpad L13 Yoga G4, Ryzen 5 Pro 7530U, 16GB, 512GB SSD, 4G LTE

Prenosnik Lenovo Thinkpad L13 Yoga G4, Ryzen 5 Pro 7530U, 16GB, 512GB SSD, 4G LTE

ID: 21054420
1.413,36 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: ISISTEMI
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Prenosnik Lenovo Thinkpad L13 Yoga G4, Ryzen 5 Pro 7530U, 16GB, 512GB SSD, 4G LTE

 

Z lahkoto opravlja zapletene naloge

Vsestranski prenosnik ThinkPad L13 Yoga Gen 4 2-v-1, opremljen z zmogljivimi mobilnimi procesorji AMD Ryzen™ PRO 7030 ter izdatnim prostorom za shranjevanje in delovnim pomnilnikom, je kos vsem izzivom. Ima dovolj moči, da hitro opravi tudi z najzahtevnejšimi nalogami. Dolby Audio™, Dolby Voice®, odpravljanje šumov z umetno inteligenco in kamera FHD podpirajo produktivne sestanke in učinkovito video sodelovanje.

Vedno pripravljen na akcijo

Prenosnik ThinkPad L13 Yoga Gen 4 2-v-1, opremljen z najnovejšo tehnologijo WiFi, omogoča hitro in varno povezavo tudi na prometnih javnih mestih. Zahvaljujoč opcijski povezljivosti 4G/LTE lahko ostanete na spletu brez WiFi v dosegu, tako kot s pametnim telefonom. To vam omogoča, da ste produktivni, ostanete povezani in opravljate svoje delo kjer koli.

Inovativna prilagodljivost

Zahvaljujoč 360-stopinjskemu tečaju prenosnik ThinkPad L13 Yoga Gen 4 2 v 1 brez težav preklaplja med načini prenosnika, tablice, šotora in stojala. Ne glede na to, kje delate, se ta naprava prilagodi vašemu delovnemu slogu in vam tako pomaga pri učinkovitejšem delu. Z vgrajenim peresom za ponovno polnjenje lahko brezhibno preklapljate med pritiski na tipke, skicami, podpisi ali zapiski na zaslonu. Ali pa uporabite kretnje vlečenja za delovanje v načinu tabličnega računalnika.

Zasnovano, da traja

Lenovo se zavzema za ohranjanje delovanja vašega podjetja ob uporabi čim več recikliranih materialov. Embalaža prenosnika ThinkPad L13 Yoga Gen 4 2-v-1 je brez plastike in je sestavljena iz 90 % recikliranih in/ali trajnostnih materialov. Pomembne komponente, kot je baterija ali ohišje zvočnika, so narejene iz reciklirane plastike. Imamo tudi certifikat Energy Star®, kar koristi tako vašemu prenosnemu računalniku kot rezultatu.

Stabilna konstrukcija

Naši prenosniki ThinkPad ustrezajo strogemu vojaškemu standardu MIL-STD 810H Ministrstva za obrambo ZDA. Naše naprave podvržemo 12 standardnim testom in izvajamo več kot 200 preverjanj kakovosti, da zagotovimo njihovo zanesljivo delovanje tudi v ekstremnih pogojih. Ti testi vključujejo zahtevne okoljske pogoje, kot so arktični mraz in puščavski peščeni viharji, pa tudi temperaturo, tlak, vlažnost, testiranje vibracij in več.

Zaupanja vredna varnost

ThinkShield, naša celovita varnostna rešitev, je vgrajena v naše prenosnike. Biometrične funkcije nudijo dodatno zaščito, od gumba za vklop z integriranim čitalnikom prstnih odtisov do programske opreme za prepoznavanje obraza, ki deluje z IR kamero. Namenski modul Trusted Platform Module (dTPM) šifrira pomembne podatke. AMD PRO Manageability IT strokovnjakom omogoča preprosto uvajanje, upravljanje in varovanje končnih točk in aplikacij v podjetju.

 

Lenovo L13 Yoga Gen4 AMD priključki

 

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
33,8 cm (13,3")
Proizvajalec grafične kartice
AMD Radeon
Družina procesorja
AMD Ryzen 5
Ločljivost zaslona
1920x1200
Zaslon, občutljiv na dotik
da
Model procesorja (PC)
AMD Ryzen 5 PRO 7530U (2 - 4,5 GHz)
Model grafične kartice
AMD Radeon Graphics
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
16
Tip in kapaciteta diska
SSD 512 GB
Optična enota
brez
Operacijski sistem (PC)
Windows 11 Pro
Paket pisarniških programov
da
Barva
črna
Namen uporabe računalnika
pisarna
Garancija v letih
1
Razporeditev tipkovnice
druga razporeditev
Cached: Tue, 30 Apr 2024 16:38:48 GMT