VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoPrenosni računalnikiPoslovni prenosnikiPrenosnik Lenovo Thinkpad T14s G3, i7-1260P, 32GB, 1TB SSD, LTE 4G, 2.8K OLED

Prenosnik Lenovo Thinkpad T14s G3, i7-1260P, 32GB, 1TB SSD, LTE 4G, 2.8K OLED

ID: 21054477
2.763,28 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: ISISTEMI
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Prenosnik Lenovo Thinkpad T14s G3, i7-1260P, 32GB, 1TB SSD, LTE 4G, 2.8K OLED

 

Zdaj res lahko delate kjerkoli

Tanek in lahek ThinkPad T14s Gen 3 združuje impresivno zmogljivost s pravo prenosljivostjo. Opremljen je z Intel® vPro®, zasnovo Intel® Evo™, ki temelji na procesorjih Intel® Core™ i7 12. generacije, ter grafiko Intel® Iris® Xe. Obsežen, izjemno hiter pomnilnik in prostor za shranjevanje naslednje generacije vam omogočata, da se brez težav lotite katere koli naloge. Zdaj lahko kjer koli dosežete zmogljivost na ravni podjetja.

Več produktivnosti in zabave

Izbirate lahko med številnimi možnostmi zaslona, ​​vključno z do 2,8K OLED z Dolby Vision™ in tehnologijo Low Blue Light s certifikatom Eyesafe®. Vsak zaslon ponuja večjo zaslonsko površino zahvaljujoč razmerju stranic 16:10. Izbirna spletna kamera FHD+IR in standardni sistem zvočnikov Dolby Audio™ z Dolby Voice® omogočata visokokakovostne videokonference.

Za delo in prosti čas na poti

ThinkPad T14s Gen 3 ima vse, kar potrebujete, da opravite več, kjer koli že ste. Pripravljen je delovati ves dan z enim polnjenjem, in ko vam zmanjka baterije, ga je mogoče hitro napolniti. Naprava je polna vrat, vključno z Intel® Thunderbolt™ 4 in HDMI, ter ponuja izjemno hitre možnosti povezovanja, vključno s 5G pod 6 GHz. Vsebuje tudi osvetljeno tipkovnico s TrackPoint in stekleno sledilno ploščico TrackPad.


Pametnejša varnost od začetka

Optični bralnik prstnih odtisov je vgrajen v gumb za vklop/izklop tega poslovnega prenosnika za hitro in varno prijavo. ThinkShield, celovit portfelj prilagodljivih zaščitnih in varnostnih funkcij, vključno z naprednim šifriranjem podatkov, zagotavlja dodatno varnost. S PrivacyGuard lahko preprečite, da bi nekdo neopažen pogledal čez vašo ramo na vaš zaslon.

Zmogljiv in okolju prijazen

Kljub vsem funkcijam, ki povečujejo produktivnost in ustvarjalnost, je bil ta ThinkPad zasnovan z mislijo na okolje. Reciklirani materiali, kot so plastika in naravni materiali, so bili uporabljeni za različne komponente, kot so ohišje zvočnika, predal za baterije in napajalnik.


Izjemno zanesljiv in robusten

Uporabljamo vojaški standard Ministrstva za obrambo ZDA MIL-STD 810H, da zagotovimo ravnovesje med zanesljivostjo in vzdržljivostjo naših prenosnikov ThinkPad. Preizkušeni so po 12 strogih standardih in so podvrženi več kot 200 preverjanjem kakovosti, da se zagotovi. ki jih izvajajo v najtežjih pogojih, od arktične divjine do puščavskih peščenih viharjev. Naši testi vključujejo tudi temperaturo, tlak, vlažnost, udarce in drugo.

T14s Intel Gen3 priključki

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
3
Diagonala zaslona
14 cm (5,5")
Barva
črna
Ločljivost zaslona
2880x1800
Zaslon, občutljiv na dotik
ne
Model procesorja (PC)
Intel Core i7-1260P procesor (3,4 - 4,7 GHz)
Model grafične kartice
Intel Iris Xe Graphics
Tip in kapaciteta diska
SSD 1 TB
Operacijski sistem (PC)
Windows 11 Pro
Paket pisarniških programov
ne
Optična enota
brez
Namen uporabe računalnika
pisarna
Proizvajalec grafične kartice
Intel
Družina procesorja
Intel Core i7
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
32
Razporeditev tipkovnice
druga razporeditev
Cached: Sun, 28 Apr 2024 09:03:07 GMT