Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoPrenosni računalnikiPoslovni prenosnikiPrenosnik Lenovo Thinkpad T14s G4, i7-1355U, 16GB, 1TB SSD, LTE 4G

Prenosnik Lenovo Thinkpad T14s G4, i7-1355U, 16GB, 1TB SSD, LTE 4G

ID: 21054434
2.726,88 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: ISISTEMI
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Prenosnik Lenovo Thinkpad T14s G4, i7-1355U, 16GB, 1TB SSD, LTE 4G

 

Sanje večopravilnega

Prenosnik Lenovo ThinkPad T14s Gen 4, ki ga poganjajo procesorji Intel® Core™ 13. generacije z Intel vPro®, ki je na voljo pri izbranih modelih, dvigne večopravilnost na naslednjo raven. Ti procesorji inteligentno razporedijo delovne obremenitve na pravo nit, na pravo jedro, ob pravem času – kar omogoča boljše timsko sodelovanje in produktivnost glede na to, kako dejansko uporabljate svojo napravo. In s certifikatom Intel® Evo™ lahko računate na dosledno odzivnost, takojšnje prebujanje, celodnevno življenjsko dobo baterije, hitro polnjenje in inteligentne videokonference.

Zgrajen z reciklirano vsebino

Čeprav vam bo všeč lahko ohišje, so reciklirani materiali, uporabljeni v tem stroju, tisti, ki so pravi užitek. Prenosnik ThinkPad T14s Gen 4 je sestavljen iz 90 % recikliranega magnezija na okvirju tipkovnice za modele Deep Black in 22 % ogljikovih vlaken na zgornjem pokrovu. Pri modelih Storm Grey zgornji pokrov in okvir tipkovnice vsebujeta 50 % recikliranega aluminija. Oba modela se ponašata s 55 % recikliranim aluminijem na spodnjem pokrovu, recikliranimi plastičnimi ohišji za zvočnik, baterijo in napajalnik ter embalažo brez plastike z 90 % recikliranih in/ali trajnostnih materialov.

Ko ste na poti, nikoli ne veste, kakšna bo situacija s povezljivostjo ali ali boste našli razpoložljivo električno vtičnico. Prenosni računalnik ThinkPad T14s Gen 4 vas skrbi v obeh pogledih. Izjemno hiter WiFi vas ohranja na spletu, ko je na voljo brezžična pokritost – če pa ste izven dosega, se lahko povežete tako kot pametni telefon, ko izberete konfiguracijo WWAN*. Še več, z veliko baterijo in tehnologijo hitrega polnjenja vam skoraj ni treba biti privezan na vtičnico. Ne glede na to, kam vas popelje vaš posel, boste vedno pripravljeni na posel.

Vzdržljivost vojaškega razreda

Uporabljamo standarde Ministrstva za obrambo ZDA MIL-STD 810H, da ustvarimo ravnotežje med zanesljivostjo in vzdržljivostjo naših prenosnikov ThinkPad. Testiramo po 12 standardih in več kot 200 preverjanjih kakovosti, da zagotovimo njihovo delovanje v ekstremnih pogojih. Ti testi zajemajo ostre spremenljivke, kot so arktična divjina in puščavske prašne nevihte, vključno s temperaturo, tlakom, vlažnostjo, vibracijami in še več.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
3
Diagonala zaslona
14 cm (5,5")
Barva
črna
Ločljivost zaslona
1920x1200
Zaslon, občutljiv na dotik
ne
Model procesorja (PC)
Intel Core i7-1355U procesor (1,7 - 5 GHz)
Model grafične kartice
Intel Iris Xe Graphics
Tip in kapaciteta diska
SSD 1 TB
Operacijski sistem (PC)
Windows 11 Pro
Paket pisarniških programov
ne
Optična enota
brez
Namen uporabe računalnika
pisarna
Proizvajalec grafične kartice
Intel
Družina procesorja
Intel Core i7
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
16
Razporeditev tipkovnice
druga razporeditev
Cached: Tue, 30 Apr 2024 14:59:50 GMT