Išči

Previjalna komoda z banjico DUDU White Natur

ID: 20962815
319,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 24.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Bimbo.si
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Previjalna komoda Dudu White Natur je narejena, da bi olajšala vsakodnevne izzive. Dobite vse kar potrebujete za otroka, na dosegu roke.

 

Previjalna komoda z banjico Erbesi DUDU White Natur

Previjalna komoda, ki olajša vsakodnevne izzive starševstva

Končno! Previjalna komoda erbesi Dudu White Natur je narejena, da bi olajšala vsakodnevne izzive starševstva. S previjalno mizo boste imeli vse, kar potrebujete za nego in preoblačenje otroka, na dosegu roke.

S tremi prostornimi predali lahko enostavno shranite vse potrebne pripomočke za dojenčka. To pa še ni vse! Miza je opremljena s praktično anatomsko oblikovano banjico, ki vas bo navdušila z enostavno dostopnostjo preko posebnega zložljivega pulta. Kvaliteta made in Italy pa zagotavlja dolgotrajno uporabo brez kompromisov.

Dekorativni okraski in eleganca

Dudu Previjalna komoda z banjico Erbesi prinaša čudovite lesenih medvedke namesto klasičnih ročajev za odpiranje predalov.  Predali so okrašeni z elegantnimi pentljami, ki so na voljo v različnih barvah.Vsak predal je opremljen z dvema ročajema  Srednji predal ima okrogle ročaje v beli barvi. Prvi in tretji predal imata namesto okroglega ročaja silhueto v obliki medveda na katerem je pripeta mašna v določeni barvi.

Komoda se popolnoma prilega tako klasičnemu kot sodobnemu pohištvu in zadovolji okus tudi najzahtevnejših mam. Čiste in preproste linije, obogatene z medvedki, naredijo otroško sobo živahno za vašega otroka, hkrati pa elegantno in dovršeno.

Funkcionalna in varna Previjalna komoda

Varnost je ključna beseda pri podjetju Erbesi. Varnost je zagotovljena z visoko kakovostjo izdelkov in spoštovanjem najnovejših evropskih predpisov. Skladna z evropskimi standardi EN 12221. Vsak izdelek je izdelan z zaobljenimi robovi, izključno iz visokokakovostnih materialov in popolnoma netoksičnimi barvami. Vrh previjalne mize je opremljen s tečaji z varnostnim zaklopnim sistemom, da se prepreči nenamerno zapiranje med kopanjem. Kolesa previjalne mize pa so opremljena z zavorami,

Karakteristike:
  • Zadnji del banjice je iz debelejšega ivernega panela kar strukturo naredi močnejšo in stabilnejšo.
  • Pokrov previjalne mize je pritrjen s tečaji po evropskih normah, opremljeni z vzmetmi, ki preprečujejo nenamerno padanje in zavirajo gibanje.
  • Anatomska in proti zdrsna banjica s prostornino 28 litrov.
  • Previjalna blazina iz PVC.
  • Ročaji, skupno 6, po 2 na vsakem predalu so narejeni v obliki medvedka iz lesa, obdani s pentljo.
  • Trije predali z železnimi vodili.
  • Štiri vrtljiva kolesa, od katerih sta dva opremljena z zavoro.
  • Dimenzije 48 x 81 x 100,5h cm.

Izdelek je potrebno  uporabljati pazljivo

 
Tehnične podrobnosti
Barva
bela
Cached: Wed, 08 May 2024 04:20:18 GMT