Išči

Previjalna miza MINI Natural

ID: 20977513
199,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 27.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Bimbo.si
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Previjalna miza Mini Natural z originalno tekstilno torbo je narejena iz masivnega bukovega lesa, Na vrhu previjalne mize se nahaja PVC previjalna blazina.

 

Previjalna miza Erbesi MINI Natural

Idealna rešitev za majhne prostore

Previjalna miza Mini Erbesi je idealna za starše, ki iščejo kompaktno in multifunkcionalno rešitev za nego dojenčka. Njena edinstvena zasnova omogoča, da se lahko namesti nad bide, s čimer prihranijo dragocen prostor v manjših kopalnicah ali stanovanjih. Varnostna zasnova z zavorami na kolesih pa zagotavlja, da bo previjalna miza vedno ostala na mestu med uporabo. Ne dovolite, da vam omejen prostor prepreči funkcionalno in udobno previjalno mizo za vašega dojenčka. Izberite Previjalno Mini Erbesi in poskrbite, da bo previjanje plenic prijeten trenutek za vas in vašega malčka.

Higienska in Varnostna Zasnova

Mini previjalna miza blagovne znamke Erbesi je narejena iz masivnega bukovega lesa, Na vrhu previjalne mize se nahaja PVC previjalna blazina, kjer lahko otroka previjate. Previjalna podloga iz PVC materiala je enostavna za čiščenje in vzdrževanje. Pod previjalno blazino se nahaja priročna odlagalna polica, kjer lahko odlagate nujne potrebščine. Odlagalna polica se nahaja na višini 58 cm, da lahko previjalno mizo postavite tudi nad sanitarije in pridobite dodaten prostor.

Previjalna miza Mini ima 4 vrtljiva kolesa, od tega 2 z zavoro, s pomočjo katerih jo lahko enostavno vozite po stanovanju.

Dimenzije previjalne mize 53,5 x 76,5 x 100h cm. Teža 12 kg. Dimenzije embalaže 78,5 x 91 x 16h cm

Tehnične podrobnosti
Barva
rjava
Cached: Wed, 08 May 2024 19:51:27 GMT