Išči

Previjalna miza z banjico TATINO White Grey

ID: 20962813
299,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 24.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Bimbo.si
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Previjalna miza TATINO White Grey je ravno tisto, kar potrebujete - popolno kombinacija funkcionalnosti, sloga in varnosti za vašega dojenčka

 

Previjalna miza z banjico Erbesi TATINO White Grey

Ste v iskanju popolne previjalne mize za vašega malčka?

Pozabite na nepotreben stres pri iskanju primerne previjalne mize! Previjalna miza Erbesi TATINO White Grey je ravno tisto, kar potrebujete - popolno kombinacija funkcionalnosti, sloga in varnosti za vašega dojenčka.

Izjemna previjalna miza z banjico vsebuje tri prostorne predale, ki vam omogočajo organizirano shranjevanje vseh potrebščin za vašega dojenčka. Nikoli več ne boste izgubljali časa pri iskanju plenic ali oblačil! Poleg tega je na vrhu komode nameščena anatomsko oblikovana kopalna kad, ki je dostopna preko zložljive previjalne površine. Priročno, kajne?

Prvi predal previjalne mize ima zaobljen rob, na katerega lahko pritrdite dekorativne elemente iz kolekcije Tato/Tatino. Vsak predal ima dva ročaja okrogle oblike ter štiri gumirana kolesa, od katerih dva imata zavoro. Notranja kopalna kad pa je opremljena z integriranimi držali za milo in pripomočke.

Multifunkcionalen kos pohištva

Previjalna miza s kadjo Tatino Erbesi je multifunkcionalen kos pohištva, ki združuje eleganco in funkcionalnost, idealen za vsako otroško sobo. Previjalna mizica Tatino Erbesi je zasnovana z mislijo na varnost; izpolnjuje evropske varnostne standarde EN 12221. Zložljiva previjalna površina je opremljena s kovinskimi tečaji in varnostnim sistemom, ki preprečuje nenadno zapiranje in zagotavlja varnost med kopanjem otroka.

Struktura komode je izdelana iz kakovostnega lesa in okrašena z ročaji v obliki medvedkov, ki dodajo igriv dotik. Previjalna miza s tremi predali Tatino Erbesi je že sestavljena, vendar brez previjalne blazine. Za dokončanje montaže je potrebno dodati priložena kolesa, ročaje na predalih in zložljivo previjalno površino. Montažni komplet je priložen.

Karakteristike:
  • Lesena struktura.
  • Skladnost z evropskimi varnostnimi predpisi.
  • Trije prostorni predali.
  • Anatomsko oblikovana kopalna kad.
  • Vrtljiva kolesa z zavorami, gumirana za zaščito tal.
  • Ročaji okrogle oblike.
  • Dimenzije 49 x 81 x 100,5h cm.


     Izdelano v Italiji

Izdelek je potrebno  uporabljati pazljivo

 
Cached: Wed, 08 May 2024 08:49:17 GMT