VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborUSB razdelilciPriključna postaja USB-C / Hub za MacBook Pro 13" / 14" INVZI MagHub 12in2 s pladnjem SSD (siva)

Priključna postaja USB-C / Hub za MacBook Pro 13" / 14" INVZI MagHub 12in2 s pladnjem SSD (siva)

ID: 20637600
247,09 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: zoomici
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Priključna postaja USB-C / Hub za MacBook Pro 13" / 14" INVZI MagHub 12in2 s pladnjem SSD (siva)

 

Priklopna postaja / USB-C Hub za MacBook Pro 13" / 14" INVZI MagHub 12w2 z žepom za SSD (siva)

Ali na vašem MacBook Pro 13" / 14" manjkajo vhodi? Na pomoč prihaja INVZI 12v1 Hub! Ta naprava je opremljena s kar 12 vhodnimi vrati, ki so kot nalašč za vsako situacijo. Še več, ima tudi dodatno ohišje SSD, ki lahko razširi pomnilnik vašega MacBook-a do 4T! S svojim modernim in premišljenim dizajnom se bo odlično ujemal tudi z vašo strojno opremo in notranjostjo.

INVZI/MH01-16/4

Veliko možnosti

INVZI USB-C Hub je vsestranska priklopna postaja, ki ponuja do 12 različnih načinov povezovanja vaših naprav. S tremi vrati USB-C in dvema vratima USB lahko preprosto povežete več naprav hkrati. Poleg tega ima vozlišče izvlečno režo za SSD, režo za kartico SD/Micro SD za hiter prenos podatkov, kot tudi Display Port in 2 x HDMI. Poleg tega lahko z Gigabit Ethernet svojo opremo preprosto povežete z omrežjem. To je idealno za tiste, ki potrebujejo več možnosti za povezovanje različnih naprav s svojim MacBookom.

INVZI/MH01-16/5

Izvlečno ohišje SSD

Ena izmed izstopajočih lastnosti INVZI Hub je izvlečno ohišje SSD. Podpira diske M.2 SATA in NVME SSD, kar vam omogoča enostavno razširitev prostora za shranjevanje vašega prenosnika. Še več, omogoča vam, da svojemu McBooku dodate dodaten prostor za shranjevanje do 4 TB, tako da lahko preprosto povečate zmogljivost svojega računalnika. Je popolna rešitev za ljudi, ki potrebujejo veliko prostora za svoje datoteke in dokumente, hkrati pa še vedno cenijo udobje in enostavnost povezovanja naprav.

INVZI/MH01-16/6

Moderen in premišljen dizajn

Sodoben in premišljen dizajn je ena glavnih prednosti priklopne postaje INVZI. Aluminij, iz katerega je izdelan, ne zagotavlja samo vzdržljivosti, ampak tudi eleganten in moderen videz, ki se popolnoma ujema z MacBookom. Še več, vozlišče INVZI USB-C lahko varno pritrdite na svojo napravo, saj je opremljeno z vgrajenimi magneti.

INVZI/MH01-16/9
Producent INVZI
Model MH01-16
Kompatibilnost MacBook Pro 13" / 14"
Material aluminij
Pristanišča Izvlečno ohišje SSD, 3 x USB-C, 2 x USB, SD/Micro SD, Gigabit Ethernet, 2 x HDMI, Display Port
Podprti pogoni M.2 SATA in NVME SSD
Shranjevanje Do 4TB
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Zunanje napajanje
da
Cached: Fri, 03 May 2024 18:54:37 GMT