Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaKozmetikaPrikupen podstavek za milo Otroški podstavek za milo Ustvarjalna ljubka mila za milo, pult za tuš, kopalniško kuhinjo, delovna plošča (bež)

Prikupen podstavek za milo Otroški podstavek za milo Ustvarjalna ljubka mila za milo, pult za tuš, kopalniško kuhinjo, delovna plošča (bež)

ID: 21132559
-39 %
25,04 €
15,16 €
Prihranek  9,88 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 16.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Opis

Opis izdelka
Prikupen podstavek za milo: Kreativen in lep dizajn bo zagotovo popestril vašo kopalnico ter poskrbel za zabaven in eleganten videz. Ne le podstavek za milo, ampak tudi okras v kopalnici in kuhinji.
Vrhunski material: izdelan iz debele in reciklirane PP plastike, primerne za živila, in pšenične slame, lahek in odporen na padce. Ta risani podstavek za milo je dovolj trpežen za dolgotrajno uporabo.
Zasnova odtoka in hitro sušenje: Zasnova odtočnih lukenj na dnu lahko odvaja vodo, preprečuje, da bi se milo zmočilo in umazalo, ohranja suho in higiensko .
NEDRSEČA IN TRPEŽNA: Dvonožna zasnova preprečuje, da bi posoda za milo drsela po pultu. Vzdržljiv in udoben za premikanje.
Pladenj za milo na pultu: izberite svojo najljubšo barvo med štirimi različnimi barvami, roza, modro, zeleno in bež. Velikost: 5 x 1,6 x 2,4 palca.


Cached: Wed, 08 May 2024 03:08:00 GMT