VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniška opremaMikrofoniProgramska oprema za snemanje sestankov DEXON - Conference Recorder 2.2.4

Programska oprema za snemanje sestankov DEXON - Conference Recorder 2.2.4

ID: 20763281
214,10 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 3.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: RICOM secure
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Programska oprema za snemanje sestankov DEXON - Conference Recorder 2.2.4

 

enostavno snemanje sestankov, oznake in besedilne opombe za hitro navigacijo po posnetku, izvoz v večino formatov glasbenih datotek, izenačevalnik, arhiviranje na oddaljenem strežniku, objava na spletu, v bistvu 2 skladbi. Primerno za: snemanje intervjujev na okencah, seje sveta, sodne obravnave, konference, sestanke in konference v kateri koli drugi ustanovi ali podjetju, zaslišanje policije, delavnico ali predavanje Kat. Št.: 21 913

Vas moti majhno zanimanje občanov za sodelovanje na sejah mestnega oziroma občinskega sveta?
Je vaš cilj posredovati informacije o dogajanju na vasi in v mestu čim širšemu krogu prebivalcev?
Ali je treba posneti celotno sodno obravnavo, predavanje, delavnico ali konferenco?
Ali morate arhivirati ali objaviti sestanke in sestanke v vašem podjetju?
Ali morate posnetkom dodati besedilne opombe in po njih hitro iskati posnetek?

To ni več problem. Snemanje katerega koli sestanka in njegov takojšnji dostop do vseh je mogoče enostavno rešiti tudi brez izkušenj z digitalno obdelavo zvoka. To je tako enostavno kot zagon televizorja, video ali DVD predvajalnika. Dexon Conference Recorder je programska rešitev, ki opravi vse delo namesto vas. Razvit je na podlagi izkušenj in zahtev, ki so se pojavile pri praktični uporabi v številnih ustanovah in podjetjih.

- vsak priključen mikrofon (na vhod zvočne kartice računalnika) je shranjen v ločenem posnetku, tako da je možno predvajati posnetek vsakega zvočnika posebej. V osnovni različici sta na voljo dve skladbi. Če nam ni treba jemati skladb ločeno, je mogoče najprej zmešati signale mikrofona v eni mešalni konzoli v en skupni signal in ga tukaj posneti kot eno skladbo.
- Vse, kar je povezano z vhodom zvočne kartice računalnika, je mogoče posneti. Torej ne samo mikrofoni, ampak tudi "linijski" signali, kot je glasba v ozadju
- snemanje je v osnovi dvostezno, zato je možno uporabiti dva mikrofona (dva signala) in ju razdeliti med zvočnike. Če potrebujete več skladb (želimo, da se več mikrofonov posname ločeno), zahtevajte izboljšano različico Conference Recorder.
- Napredna različica programske opreme vam omogoča snemanje do 8, 16 ali 24 zvočnih kanalov
- posamezne skladbe so lahko uporabniško poimenovane in mešane
- med snemanjem lahko vstavite časovne žige z besedilno opombo. Ti zavihki olajšajo iskanje in kasnejše premikanje na lokacijo v zapisu. Vplivajo tudi na kasnejše arhiviranje.
- Zajete besedilne opombe lahko natisnete ali pretvorite v besedilno datoteko skupaj s seznamom vstavljenih zapisov.
- Vgrajen programski štiripasovni izenačevalnik za večjo razumljivost snemanja
- Sistem je opremljen tudi s funkcijo arhiviranja s stiskanjem in pošiljanjem zvočnih datotek na arhivske strežnike. Do arhivskega strežnika lahko preprosto dostopate s spletnim brskalnikom, kar je praktično za laične delavce, ki morajo poiskati določen posnetek ali celo samo njegov del.
- arhiviranje lahko poteka kot ena "velika" datoteka ali pa se razbije na več "majhnih" datotek, odvisno od tega, kako smo vstavili in poimenovali časovne žige in sledi. Nato podana "majhna" datoteka neposredno vsebuje dani del sestanka. Iskanje je zelo hitro in praktično.
- Konferenčni snemalnik je zasnovan tako, da zmanjša tveganje izgube posnetka v nujnih primerih. Če na primer pride do izpada električne energije ali pa je računalnik med snemanjem odklopljen, bo do sedaj narejen posnetek ostal nepoškodovan.
- Res enostaven za uporabo. Nadzor programa je maksimalno prilagojen zahtevam obstoječih uporabnikov
- podpora za upravljanje preko zaslona na dotik
- takoj po koncu snemanja je možno poslušati katerikoli del posnetka, uporabiti izenačevalnik in posneti govor prepisati v urejevalniku besedil neposredno v sejni sobi.
- Po snemanju lahko zvok izvozite v MP3, WAV, OGG ali druge običajne formate in shranite lokalno ali na internetni strežnik.
- Izvožene zvočne ali besedilne zapiske lahko zapišete na CD-R, DVD-R ali kopirate na napravo USB.
- Priročnik in oznake neposredno v aplikaciji GUI
- programska oprema je v češkem jeziku
- za zagon aplikacije potrebujete le navaden računalnik ali prenosnik s prostorom na disku za snemanje, z zvočno kartico s številom kanalov glede na število posnetih skladb. Ta osnovna različica Conference Recorder je dvotirna in je zato neposredno uporabna na večini računalnikov, ki imajo običajno 2 vhoda.
računalniške sistemske zahteve: MS Windows 7 in novejši (32 in 64-bitne različice), procesor s podporo za navodila SSE2 (Intel Pentium 4 / AMD Athlon 64 in novejše), 1 GB RAM-a, 50 MB prostora na trdem disku, monitor z ločljivostjo najmanj 1280 x 800 b.
- Programsko opremo je mogoče razširiti s posebnimi zahtevami strank. Na primer, samodejno varnostno kopiranje na določen strežnik, povezava z zunanjo krmilno strojno opremo, kompresorji, šumnimi vrati in drugo obdelavo zvočnih signalov
- na zgornji povezavi je možno prenesti funkcionalno omejeno demo različico programske opreme, za lastno testiranje in "dotik". Celotna dvotirna različica je na voljo tudi za prenos tukaj, vendar boste za njeno zagon in delovanje potrebovali licenčni ključ. Po plačilu naročila vam ga pošljemo.
- dostava lahko vključuje dodatne mikrofone, večkanalno zvočno kartico, računalnik z že nameščeno programsko opremo, zvočnike, namestitev. Po potrebi to navedite z naročilom.
- Conference Recorder temelji na nadrejeni programski opremi, ki se že uporablja na primer v parlamentu Češke republike, na ustavnem sodišču Češke republike v Brnu ali v Pravosodni palači v Pragi.

** prednosti pred konkurenco: **

- kupujete od pravega profesionalnega proizvajalca, ki je zvoku posvečen že več kot 20 let in tako ve, kakšne so izkušnje in zahteve
- gre za češki izdelek, programska oprema je programirana s "češkimi možgani", zato je zelo blizu tipično češkemu operaterju
- programska oprema je izvorno v češčini, vključno z njeno pomočjo, ni neuspešen prevod iz tujega jezika
- zelo jasen nadzor, ki ga zmore tudi popoln laik
- Programska oprema je bila uporabljena in preizkušena že nekaj let in je zato zelo stabilna
- Vključeni so skoraj vsi komentarji trenutnih uporabnikov
- Programska oprema je zasnovana za dolgotrajno neprekinjeno uporabo, ki je prilagojena ergonomiji upravljanja
- "nevarna" zasnova, nepravilne nastavitve ne bodo povzročile škode programske opreme ali povrnitve škode na posnetku
- funkcija arhiviranja. Natečaj običajno ponuja le navaden zapis, brez naknadne objave in hrambe posnetka.
- Združljivost z mikrofoni Dexon
- razširljivost - kasneje lahko programsko opremo razširite na večje število skladb
- Nakup programske opreme vas ne zavezuje k nakupu drugih izdelkov ali storitev



Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Sun, 28 Apr 2024 15:41:18 GMT