Išči

Rabbit vibrator Mia Guell

ID: 21133495
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
Novo
48,59 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Na voljo še 2 ponudbi od 67.95 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Rabbit vibrator Mia Guell

 

Simultane in neodvisne vibracije, ki se spreminjajo te bodo z Guellom pustile brez besed.

Rabbit vibrator Mia Guell ima izjemen in izviren ergonomski dizajn, ki ti bo zagotovil orgazem za orgazmom čistega užitka.

Narejen je na podlagi mnenj in priporočil profesionalnih ginekologov in je posebej oblikovan z žensko anatomijo v mislih. Gladka, zaobljena glava zapeljuje in prodira v vagino, medtem ko tri konice hkrati vibrirajo za stimulacijo tvoje majhne točke užitka – klitorisa.

Dva močna motorja ponujata direktno in neposredno stimulacijo tvojih najbolj občutljivih točk. En motor leži v debeli ukrivljeni konici vibratorja, drugi pa popolno leži med stimulativnimi rabbit konicami za stimulacijo klitorisa.

Z le enim klikom, ta seksi spodbujevalec klitorisa, aktivira 10 načinov vibriranja. Izberi med počasnimi in konstantnimi nastavitvami, tiho brnenje direktno na tvoj klitoris, ali hitre valove legendarnih pulzacij.

Guell je iz medicinskega silikona, ki je hipoalergen in ima zelo prijazen občutek na dotik. Je zelo higieničen in spodbuja drsenje, še posebej s pomočjo lubrikantov na vodni osnovi, ki izkušnjo spremenijo v edinstven užitek. Igračko po uporabi lahko enostavno očistiš z vodo in blagim milom ali pa uporabiš čistilo za igračke.

Cached: Wed, 01 May 2024 20:07:23 GMT