VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaVibratorjiRabbit vibrator z aplikacijo Satisfyer Heat Wave, roza

Rabbit vibrator z aplikacijo Satisfyer Heat Wave, roza

ID: 21133521
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
53,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 6.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MS2 Digital
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Rabbit vibrator z aplikacijo Satisfyer Heat Wave, roza

 

Rabbit vibrator z aplikacijo Satisfyer Heat Wave v roza barvi, ne izgleda samo fantastično, ampak ti tudi ponuja nepozabno kombinacijo vibracij, toplote in nadzora preko aplikacije.

Z voluminoznim vrhom na telesu Heat Wave popolnoma doseže tvojo G-točko – tam je tudi nameščen prvi izmed dveh močnih motorjev. Drugi vir vibracij prihaja iz stimulatorja klitorisa, ki dodatno stimulira tvoj biser užitka. Briljantni orgazmi zagotovo niso daleč.

Poleg tega se Heat Wave lahko segreje do 39 stopinj. Kakšen je učinek? Sprostijo se mišice medeničnega dna, poveča se pretok krvi in s tem se poveča občutek užitka in sposobnost doseganja orgazma.

Heat Wave poveži z aplikacijo Satisfyer Connect, in ustvari lastne programe vibracij, poveži se z najljubšim seznamom predvajanja na Spotifyu ali pa predaj kontrolo nad svojim vibratorjem nekomu drugemu. 

Je iz telesu prijaznega silikona, polni pa se s priloženim USB kablom. Zaradi svoje vodoodporne zasnove ga lahko brez problema uporabljaš pod tušem ali v kadi.

Cached: Sat, 01 Jun 2024 06:53:17 GMT