VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeNega otrokaPripomočki za hranjenjeRdeča škatla za shranjevanje mleka v prahu za dojenčke Prehransko dopolnilo za dojenčke Škatla za shranjevanje prigrizkov z riževimi rezanci prenosna zaprta kozarec, odporen proti vlagi

Rdeča škatla za shranjevanje mleka v prahu za dojenčke Prehransko dopolnilo za dojenčke Škatla za shranjevanje prigrizkov z riževimi rezanci prenosna zaprta kozarec, odporen proti vlagi

ID: 21126213
-39 % Novo
28,51 €
17,26 €
Prihranek  11,25 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Glysippe
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Ta posoda za mleko v prahu je popolna za torbice in torbe. Enostaven za nošenje, ko gre vaš dojenček ven ali na potovanje, pa tudi hranjenje je lažje.
Primeren za pomivanje v pomivalnem stroju in primeren za sterilizacijo.
Notranji pokrov silikonskega tesnilnega obroča zagotavlja zrakotesnost, ščiti mleko v prahu ali hrano in podaljšuje čas shranjevanja.
Žličko in adaptirano mleko lahko shranite izven kraja, da zagotovite higieno.
Paket vključuje: 1*škatla za mleko v prahu
Opomba: 1. Dovolite majhno napako zaradi ročnega merjenja. Preden oddate ponudbo, se prepričajte, da vas ne moti. 2. Barva se lahko razlikuje zaradi različnih monitorjev, prosimo za razumevanje.
Opomba: Pozdravljeni, pri nakupu izdelkov bodite pozorni na naslov za dostavo. Če so vaši podatki za dostavo (kot so ime, ulica, hišna številka, zvonec/nabiralnik brez imena itd.) napačni, naročilo ne bo pravilno dostavljeno.)
Cached: Mon, 29 Apr 2024 21:53:51 GMT