VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomVse za kuhinjoPriprava hraneResto Atlas 95220 brusilnik nožev

Resto Atlas 95220 brusilnik nožev

ID: 20291801
Novo
10,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: ONA d.o.o.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Blagovna znamka: Resto
Zaloga: Na zalogi
Garancija: 2 leti

Resto Atlas 95220 brusilnik nožev Opis Dve stopnji brušenja (ostrilec za grobo brušenje in keramični ostrilec za fino ostrino noža) Gumiran, da ne drsi Dno iz PVC s prisekom za boljšo stabilnost   Lastnosti izdelka: Teža izdelka: 0,08 kg Veilkost: 65x65x65 mm Material: nerjaveče jeklo, plastika, keramika, silikon, 2 nastavka za različno brušenje, PVC podloga s prisekom     Futuristični design Naredili smo brusilnik nožev, ki je futurističnega izgleda in primeren za vsako kuhinjo, pa naj bo le te modernega ali klasičnega videza. Ponosno lahko stoji sredi kuhinje tudi takrat, ko ga ne uporabljate. Dve stopnji ostrine Oster nož je v kuhinji zelo pomemben. Zato smo se pri Resto potrudili, da smo izdelali optimalni brusilnik nožev, ki bo zadovoljiv vse potrebe. Ima dva brusilnika, prvi ima valje prevlečene z cirkonijevim oksidom, z njim boste rezila spolirali in ustvarili gladko rezilo za fini rez. Drugi valj pa ima prevleko volframovega karbida za grobo ostrenje. Z njim boste popravili poškodovana rezila. Nedrseče dno z PVC priseskom Pri uporabi nožev je zelo pomembno, da je rokovanje z njimi varno, saj predstavljajo določeno nevarnost. Prav tako je pri brušenju nožev, zato smo pri Res…

 

Resto Atlas 95220 brusilnik nožev

Opis

  • Dve stopnji brušenja (ostrilec za grobo brušenje in keramični ostrilec za fino ostrino noža)

  • Gumiran, da ne drsi

  • Dno iz PVC s prisekom za boljšo stabilnost

 

Lastnosti izdelka:

Teža izdelka: 0,08 kg
Veilkost: 65x65x65 mm
Material: nerjaveče jeklo, plastika, keramika, silikon, 2 nastavka za različno brušenje, PVC podloga s prisekom
 
 

Futuristični design

Naredili smo brusilnik nožev, ki je futurističnega izgleda in primeren za vsako kuhinjo, pa naj bo le te modernega ali klasičnega videza. Ponosno lahko stoji sredi kuhinje tudi takrat, ko ga ne uporabljate.

RESTO

Dve stopnji ostrine

Oster nož je v kuhinji zelo pomemben. Zato smo se pri Resto potrudili, da smo izdelali optimalni brusilnik nožev, ki bo zadovoljiv vse potrebe. Ima dva brusilnika, prvi ima valje prevlečene z cirkonijevim oksidom, z njim boste rezila spolirali in ustvarili gladko rezilo za fini rez. Drugi valj pa ima prevleko volframovega karbida za grobo ostrenje. Z njim boste popravili poškodovana rezila.

Nedrseče dno z PVC priseskom

Pri uporabi nožev je zelo pomembno, da je rokovanje z njimi varno, saj predstavljajo določeno nevarnost. Prav tako je pri brušenju nožev, zato smo pri Resto ustvarili brusilnik nožev, ki ga lahko s pomočjo priseska fixirate na pult in se sprostite. Brušenje nožev bo tako bolj enostavno, učinkovitejše in bolj varno.

RESTO
Tehnične podrobnosti
Vrsta noža
brusilec nožev
Cached: Mon, 29 Apr 2024 20:04:58 GMT