VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomVse za kuhinjoPriprava hraneResto Carina 95501 komplet nožev 4 kos

Resto Carina 95501 komplet nožev 4 kos

ID: 20361265
Novo
24,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: ONA d.o.o.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Blagovna znamka: Resto
Zaloga: Na zalogi
Garancija: 2 leti

Resto Carina 95501 komplet nožev 4 kos Opis Nerjaveče jeklo X30Cr13 Antibakterijska površina Ergonomsko oblikovan lesen ročaj V kompletu dobite:                                 - Šefov Chef nož 20 cm                                 - Carving nož za rezanje mesa 20 cm                                                              - Utility nož večnamenski nož 13 cm                                 - Paring nož za lupljenje, obrezovanje in rezanje zelenjave in sadja 8,75 cm Pakiranje: Magnetna škatla, primerna za darilo Lastnosti izdelka: Teža izdelka: 0,58 kg Veilkost: 30x180x350 mm Material: nerjaveče jeklo, plastika Enos…

 

Resto Carina 95501 komplet nožev 4 kos

Opis

  • Nerjaveče jeklo X30Cr13
  • Antibakterijska površina
  • Ergonomsko oblikovan lesen ročaj
  • V kompletu dobite:
                                - Šefov Chef nož 20 cm
                                - Carving nož za rezanje mesa 20 cm                             
                                - Utility nož večnamenski nož 13 cm
                                - Paring nož za lupljenje, obrezovanje in rezanje zelenjave in sadja 8,75 cm
  • Pakiranje: Magnetna škatla, primerna za darilo

Lastnosti izdelka:

Teža izdelka: 0,58 kg
Veilkost: 30x180x350 mm
Material: nerjaveče jeklo, plastika
Enostaven za brušenje
 

Izvrstna oblika

Nož je v osnovi praktično orodje. To je verjetno osnovno in najpomembneše orodje. Pri Resto smo skrbno oblikovali serijo nožev Carina, izdelani so iz sodobnih in kavalitetnih materialov, prav tako pa so izvrstno oblikovani. Primerni so tako za moderne kot klasične kuhinje predvsem pa ponujajo nepozabno kuharsko izkušnjo.
RESTO

Idealno darilo

Pri nakupu kuhinjskih pripomočkov je potrebno biti pazljiv na različne lastnosti. Od velikosti do izgleda kuhinje. Set nožev Carina je narejen tako, da se bo zlil tako z moderno kot klasično kuhinjo. Komplet nožev Carina pokrije vse nože, ki jih boste potreboavli v kuhinji. V priročni magnetni škatli pa bodo noži vedno pripravljeni in pri roki za njihovo uporabo.
RESTO

Ergonomsko oblikovan ročaj

Nože Carina smo oblikovali tako, da so lahko ponos vsake kuhinje. Učinek lesenega ročaja daje občutek domačnosti in topline. Niso pa samo lepi. Ročaji so posebno oblikovani, so ergonomske oblike, se odlično podajo v roko, so mehki na dotik. Vaše roke vam bodo na koncu kuhe hvaležne, predvsem po obilnem rezanju zelenjave. Noži Carina vam ponujajo odlično in nepozabno kuhinjsko izkušnjo.
RESTO

Posebno ostrenje

V kuhinji je ena najpomembnejših stvari oster in dober nož. To je osnova vsakega kuhanja. S tem osnovnim korakom bo kuhanje in priprava hrane enostavna in zabavna. Vsi noži Carina so izdelani iz utrjenega nerjavečega jekla z oznako 3CR13, pri postopku izdelave gre rezilo skozi dodatna brušenja kar pomaga, da rezilo ostane ostro daljše obdobje.
RESTO

Antibakterijska površina

Dandanes se zavedamo kako pomembno je, da so predmeti okoli nas čisti in pripravljeni na uporabo. Noži Carina so opremljeni z antibakterijsko prevleko, kar pomeni, da bodo vedno pripravljeni za čisto in kvalitetno pripravo hrane.
RESTO
 
 
 

Carina kolekcija

kolekcija Carina ponuja vse kar potrebujete v vaši kuhinji. Serija zajema ponve, lonce, nože in pokrovke. Vsi elementi so oblikovno povezani, so modernega designa in bodo pričarali nepozabno kuharsko izkušnjo. Še več izdelani so iz modrnih, najboljših materialov, ki bodo kljubovali najtežjim kuharskim izivom še na mnoga leta.
Tehnične podrobnosti
Vrsta noža
garnitura
Cached: Mon, 29 Apr 2024 18:19:44 GMT