VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomSvetilaNotranja svetilaRGB LED namizna svetilka z brezžičnim polnilcem in bluetooth zvočnikom

RGB LED namizna svetilka z brezžičnim polnilcem in bluetooth zvočnikom

ID: 21013658
33,50 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: megamiska
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
RGB LED namizna svetilka z brezžičnim polnilcem in bluetooth zvočnikom

 

Pametno svetilko je mogoče prilagoditi glede na želje uporabnika, tako da se popolnoma prilega danemu prostoru in dejavnostim. Ni samo vir razpoloženjske svetlobe, ampak ima tudi funkcijo brezžičnega polnjenja s 15 W, bluetooth zvočnik, predvajanje glasbe in funkcijo nočne lučke. LED svetilko lahko uporabljate tudi med delom, učenjem ali branjem.

Namizna svetilka je tudi odlično darilo za vsakogar, ki ima rad tehnologijo in stil.
Ta vsestranska naprava združuje več funkcij v enem kompaktnem in elegantnem dizajnu, zaradi česar je popoln dodatek za vsak dom ali pisarno.
Ta namizna svetilka s svojo tehnologijo osvetlitve RGB ponuja bleščečo paleto barv za ustvarjanje popolnega razpoloženja za vsako priložnost.
Ne glede na to, ali želite sproščujoče ali živahno vzdušje zabave, vas svetilka ne bo razočarala. Izbirajte med široko paleto barv in prilagodite svetlost, da ustvarite želeni svetlobni učinek.
Deluje tudi kot močan Bluetooth zvočnik. Preprosto povežite pametni telefon, tablico ali katero koli drugo napravo, ki podpira Bluetooth, in brezžično uživajte v svoji najljubši glasbi.
Visokokakovosten zvočnik zagotavlja impresiven zvok z jasnimi visokimi in globokimi nizkimi toni, kar izboljša vašo izkušnjo poslušanja in oživi vašo glasbo.
Za dodatno udobje ima vgrajen brezžični polnilec. Nič več poigravanja s kabli ali iskanja polnilnih vrat.
RGB namizna svetilka z brezžičnim polnilnikom in Bluetooth zvočnikom se zaradi elegantnega in modernega dizajna popolnoma prilega vsakemu dekorju. Ne glede na to, ali jo postavite v dnevno sobo, spalnico, pisarno ali celo kuhinjo, bo ta svetilka zlahka dopolnila vašo notranjost.

Smart LED svetilka lahko ustvari prijetno in sproščujoče vzdušje s svetlobnim učinkom, sinhroniziranim z glasbo, in tako uporabniku zagotovi edinstveno izkušnjo. Ta funkcija je primerna za zabave, sprostitev ali ustvarjanje romantičnega vzdušja.
Svetilka ima 15 W brezžični polnilnik, ki omogoča hitro in učinkovito polnjenje združljivih pametnih telefonov (iPhone 14, 14 Pro, 14 Plus, 14 Pro Max, 13, 13 Pro, 13 Pro Max, 12, 12 Pro, 12 Pro Max, 12 mini, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, XS, XR, XS Max, X, 8, 8 Plus in številni drugi telefoni, ki podpirajo brezžično polnjenje).

POZOR: Pred nakupom preverite, če vaš telefon podpira brezžično polnjeje!

Napajanje: USB
Barva svetlobe: RGB
Material: plastika

Tehnične podrobnosti
Vrsta svetila
namizna luč
Notranja/zunanja uporaba
notranja
Cached: Sat, 04 May 2024 04:58:01 GMT