VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiVrt & orodjeUrejanje okoliceKosilniceRobotska kosilnica LUBA 2 AWD 10000

Robotska kosilnica LUBA 2 AWD 10000

ID: 21119169
Novo
4.299,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 16.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Pab d.o.o.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Robotska kosilnica LUBA 2 AWD 10000

 

NOVA TEHNOLOGIJA POZICIONIRANJA

LUBA 2 AWD z novo tehnologijo pozicioniranja z dvema 3D kamerama (Bionični vid), ter izboljšano pokritostjo signala RTK.

POGON NA VSA 4 KOLESA, PRIMERNO ZA VSE VRSTE TRAVNATIH POVRŠIN

Štirje motorji na robustnih pnevmatikah omogočajo Lubi obvladovanje do 80% (38.6°) naklona, ter olajšajo prečkanje neravnin in grobega terene, ne da se zagozdi.

VISOKO UČINKOVITA KOŠNJA BREZ HRUPA

LUBA 2 AWD 10000 deluje na zelo nizki ravni hrupa, ki ne presega 60 dB(A). Zasnovana je za košnjo trate do 10000 ㎡ saj je učinkovitost košnje trikrat izboljšana v primerjavi z običajnimi robotskimi kosilnicami, zahvaljujoč sistemski košnji (vrsta za vrsto). Ko se baterija izprazni na 15 %, se LUBA samodejno vrne na polnilno postajo, nato pa nadaljuje s košnjo od tam, kjer je končala!

NATANČNA KOŠNJA VEČ OBMOČIJ

LUBA 2 AWD 10000 predstavlja revolucionarno natančno pozicioniranje, košnjo na centimetrski ravni. Ta robotska kosilnica lahko prečka poti in pokosi do 60 različnih območij, ter se natančno izogne oviram.

NAPREDNI NADZOR PREKO APLIKACIJE BREZ OBODNEGA KABLA TRATE

Nikoli več ne skrbite za perimetrsko ožičenje ali nenamerne pretrganje perimetrske žice. Z nadzorom MAMMOTION aplikacije lahko nastavite virtualne meje in detajlen načrt košnje. Vaša košnja še nikoli ni bila enostavnejša in natančnejša.

 
VARNOST IN ZAŠČITA PRED KRAJO

Sledite lokaciji Lube v realnem času preko aplikacije Mammotion APP z uporabo 4G in GPS sledenja. Ko se Luba premakne iz geolokacije se samodejno sproži alarm, vam pa o tem dogodku na mobilno napravo posreduje tudi obvestilo preko aplikacije.

}

 

Virtualne meje

 

Za postavitev navideznih meja, LUBA robotsko kosilnico peljite kot avtomobil na daljinsko upravljanje, preko Mammotion aplikacije. Z Bionic 3D Vision in RTK Fusion sistemom za kartiranje je zagotovljeno natančno pozicioniranje in skladnost z mejami. To odpravlja potrebo po kakršnikoli žici za obod trate.

 

Več-consko upravljanje

Nastavite lahko več območij košnje z različnimi višinami košnje in urniki za vsako območje. Luba bo samodejno upravljala med njimi.

 

Upravljanje prepovedanih območij

 

Vzpostavite prepovedana območja za predele na trati, ki ne zahtevajo košnje. LUBA se bo tem območjem strogo izogibala.

 

Izberite način košnje

 

Načrtovani načini košnje, kot so Parallel, Checkboard, Diamond Grid, so na voljo v aplikaciji Mammotion APP. Izberite najprimernejši in dobro definiran način za vašo trato. (Več načinov bo posodobljenih prek FOTA).

 
 
 
 

Nastavite urnik košnje

 

Nastavite urnik košnje za vašo trato. LUBA bo poskrbela za nego trate brez vašega dela po urniku, ki ste ga določili.

Preverite stanje kosilnice

 

S povezljivostjo 4G/Wifi/Bluetooth lahko spremljate stanje LUBA robotske kosilnice in upravljate košnjo kadarkoli in kjerkoli prek aplikacije Mammotion.

Pogon na vsa štiri kolesa

 

LUBA s štirimi zmogljivimi motorji v osi brez težav premaguje 80 % naklona in prevozi najzahtevnejši teren, ne da bi obtičala.

 

Prilagodljiva vzmetena roka

 

Prilagodljiv sistem vzmetenja v kombinaciji s terenskim nihanjem, zagotavlja agilnost kosilnice LUBA pri premagovanju razgibanega terena.

 

Omni-vsesmerna kolesa

 

Vsesmerna kolesa zagotavljajo okretnost obračanja, ne da bi poškodovala trato, razmik med majhnimi kolesi pa zagotavlja odličen oprijem, zato se kosilnica LUBA gladko premika po strmih pobočjih, ne da bi zdrsnila

 

Dve plošči z rezili

 

Z edinstveno zasnovo rezalnih plošč, LUBA ponuja širino reza 400 milimetrov (40 cm), kar zagotavlja učinkovitost in natančno prirezovanje robov.

 

Način načrtovane poti

 

Z uporabo patentiranih algoritmov LUBA samodejno optimizira poti košnje za različna območja, kar zagotavlja učinkovito košnjo, medtem ko za seboj pušča čudovite trakove sledi.

 

Zmogljiva baterija in samodejno polnjenje

 

Litijeva baterija robotske kosilnice LUBA ima zadostno zmogljivost, da omogoča 180 minut neprekinjenega delovanja in zmožnost košnje do 500 kvadratnih metrov na uro. Ko je nivo baterije nizek, se LUBA avtonomno vrne na polnilno postajo.

 

Brezšivno nadaljevanje košnje

 

Izkusite neprekinjeno košnjo z robotske kosilnice LUBA. Po samodejnem ponovnem polnjenju LUBA nemoteno nadaljuje s košnjo, kjer je nazadnje končala, kar zagotavlja dosledno dobro vzdrževano trato.

 

Kaj je v paketu ?

 
 
Tehnične podrobnosti
Vrsta kosilnice
robotska
Širina košnje [cm]
40
Cached: Sun, 12 May 2024 16:40:36 GMT