VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Robotski sesalnik Midea M6

ID: 20655291
233,41 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 16.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MojPlanet
Na voljo še 2 ponudbi od 245.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Robotski sesalnik Midea M6

 

Čistilni robot Midea M6

Poskrbite za nekaj prijetnega in naj robot Midea M6 namesto vas počisti tla v vašem domu! Naprava izstopa s sesalno močjo 2000Pa in je opremljena s krtačo v obliki črke V in dvema stranskima krtačama, tako da se odlično spopada z umazanijo. Uporablja napredno navigacijo LDS in zagotavlja čas delovanja do 180 minut. Ima tudi posebej zasnovano posodo za vodo in prah 2 v 1, ki omogoča ne le sesanje, temveč tudi brisanje tal. Robot je združljiv z glasovnimi asistenti Google Assistant in Amazon Alexa, upravljate pa ga lahko tudi preko aplikacije.

Napreden navigacijski sistem

Čistilni robot Midea M6 se bo odlično znašel v vašem domu. Podpira napreden navigacijski sistem LDS, zahvaljujoč kateremu inteligentno skenira prostore, ustvarja natančne zemljevide le-teh in načrtuje poti čiščenja, da v najkrajšem možnem času temeljito očisti vse površine. Še več, naprava zaznava ovire in se jim zlahka izogne. Ne bojte se, da bo trčil v nekaj! Robot si lahko zapomni tudi več zemljevidov tal.

Učinkovito čiščenje

Zaupajte, da bodo vaša tla čista. Robot M6 se premika naprej in nazaj po cikcakasti poti, tako da temeljito očisti celotno površino – ne skrbite, da boste kaj preskočili! Naprava je opremljena tudi s posebno oblikovano posodo 2 v 1, ki vključuje 600 ml rezervoar za prah in 250 ml rezervoar za vodo. Vgrajen ima tudi HEPA E10 filter. Vse to pomeni, da lahko robot hkrati učinkovito sesa in briše tla!

Vaš pomočnik v boju z umazanijo

Zmagajte v bitki z umazanijo. Čistilni robot M6 je opremljen z močnim BLDC motorjem in zagotavlja sesalno silo do 2000 Pa. Prejel je tudi dve stranski krtači in posebno oblikovano glavno krtačo v obliki črke V. Posledično z lahkoto odstrani prah, drobtine in celo dlake! Obvlada tudi dlako, kar pomeni, da bo uporaben za skrbnike hišnih ljubljenčkov. Še več, na voljo vam je več načinov sesanja. Robot lahko tudi samodejno poveča sesalno moč na preprogah, da še bolje odstrani umazanijo, skrito v njihovih vlaknih.

Ukvarja se z madeži

Uživajte v čistih, sijočih tleh. Čistilni robot Midea M6 ponuja funkcijo brisanja in vam omogoča izbiro med 4 nivoji vode, tako da lahko njegovo delo prilagodite svojim potrebam in stopnji umazanosti površine. Z lahkoto se bo spopadel tudi z izjemno trdovratnimi madeži! Naprava bo odlično delovala na različnih vrstah tal – od ploščic do plošč. Ugotovite, da čiščenje sploh ne zahteva veliko truda!

Učinkovita baterija

Midea M6 vas bo presenetila tudi z dolgim časom delovanja. Robot je opremljen z vzdržljivo baterijo, katere kapaciteta je 3350mAh. Zahvaljujoč temu lahko neprekinjeno čisti do 180 minut! To pomeni, da se bo fantastično obnesel tako v manjših stanovanjih kot v velikih hišah. Še več, ko je baterija tik pred izpraznitvijo, se naprava samodejno vrne na polnilno postajo za ponovno polnjenje.

Nič ji ne bo stalo na poti

Kaj še omogoča, da se robot M6 prosto, a varno premika po prostorih? Naprava je opremljena s številnimi pametnimi senzorji, zato ni v nevarnosti, da bi trčila v pohištvo ali padla po stopnicah. Lahko tudi temeljito očisti v kotih in ob robovih. Poleg tega z lahkoto premaguje ovire do 2 cm višine – brez težav se spopade s pragovi in preprogami. Ni vam treba nenehno hoditi za njim in ga opazovati!

Še bolj priročno upravljanje

Vas zanimajo dodatne zmogljivosti? Preizkusite brezplačno aplikacijo MSmartHome! Z njim lahko med drugim prilagodite nivo vode in sesalno moč, nastavite urnik dela ali izberete območje, ki ga bo robot očistil. Ne želite, da ima naprava dostop do določene sobe, na primer otroške sobe? Ustvarite virtualni zid ali prepovedano območje! Robot je združljiv tudi z Google Assistantom in Amazon Alexa, kar vam omogoča, da ga upravljate z glasovnimi ukazi – sploh se vam ni treba premakniti s sedeža!

V škatli

  • Čistilni robot
  • Polnilna postaja
  • Napajalni kabel
  • Podloga za brisanje
  • Držalo za podlogo za brisanje
  • Filter
  • Stranska krtača x2
  • Glavna krtača
  • Posoda za vodo in prah 2 v 1
  • Krtača za čiščenje
  • Navodila za uporabo
Znamka Midea
Model M6
barva Bela
Sesalna moč Do 2000 Pa
Filter HEPA
Motor BLDC
Raven glasnosti Pribl. 69 dB
Nazivna moč 55 W
Nazivna napetost 4,4 V
Kapaciteta baterije 3350 mAh
Čas delovanja Do 180 min
Čas polnjenja Pribl. 3-4h
Navigacijski sistem LDS
Vrsta rezervoarja za vodo Elektronsko krmiljen
Kapaciteta rezervoarja za prah 600 ml
Kapaciteta rezervoarja za vodo 250 ml
Premagovanje ovir Do 2 cm
Material ABS
Dimenzije 340 x 340 mm
Utež 3,3 kg
aplikacija MSmartHome
Kompatibilnost Amazon Alexa, Google Assistant, Google Home
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sat, 04 May 2024 00:09:38 GMT