VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Robotski sesalnik Midea M7 Pro

ID: 20655290
302,25 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: egenta.shop
Na voljo še 3 ponudbe od 307.02 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Robotski sesalnik Midea M7 Pro

 

Čistilni robot Midea M7 Pro

Ta izdelek podjetja Midea je naprava 2 v 1. Ima funkcijo sesanja in čiščenja površin, kar vam omogoča prihranek časa. Motor s 55 W in sesalno močjo 4000 Pa omogočata učinkovito odstranjevanje umazanije od prahu do las. Za boljši učinek čiščenja uporablja mop, ki ustvarja tresljaje s frekvenco do 500 gibov na minuto. Laserska tehnologija LDS ustvari natančen zemljevid hiše brez preskakovanja ali ponavljanja poti. M7 Pro premaguje tudi ovire do 22 mm višine in je opremljen z več kot 30 senzorji.

Vibrirajoča krpa za brezhibno čiste površine

Uporaba vibrirajoče krpe zagotavlja veliko boljši rezultat čiščenja kot drugi modeli. M7 Pro uporablja vibracije pri 500 utripih na minuto za temeljito čiščenje vaših tal, odstranjevanje madežev in alergenov. Še več, nastavite lahko tudi lasten odmerek vode glede na vrsto površine, ki jo čistite. Trojni filtrirni sistem pa ujame prah in tako prepreči sekundarno onesnaženje zraka.

Učinkovit proti umazaniji

Ima brezkrtačni motor in sesalno moč 4000 Pa, kar ga uvršča med najmočnejše tovrstne sesalnike na tržišču! Opremljen je tudi z novo programsko opremo in algoritmi OTA za večjo produktivnost. Z lahkoto pobere dlake, prhljaj ali prah. Prav tako lahko spreminjate sesalno moč, tako da izbirate med načini, kot so Silent, Soft, Standard in Max.

Poveča moč pri čiščenju preproge

Ta naprava samodejno poveča sesalno moč do maksimuma, da temeljito odstrani prah iz vlaken preproge. Zasnova krtače v obliki črke V preprečuje, da bi se dlake ujele v krtačo, idealna pa je tudi za čiščenje občutljivih površin. Poleg tega stranske krtače postrgajo umazanijo iz rež, zaradi česar je površina brezhibno čista.

Laserski navigacijski sistem LDS

Robot uporablja lasersko navigacijo, ki vam omogoča izdelavo natančnega načrta stanovanja. Posledično se naprava ne premika naključno skozi prostore, temveč po poti, ki jo sami ustvarijo, kjer ne zgreši niti centimetra in ne ponavlja čiščenja na istih območjih. Poleg tega lahko M7 Pro deluje tudi v temi.

Inteligentni senzorji - dolg delovni čas

Uporaba senzorjev proti trku in proti zdrsu omogoča, da se M7 Pro izogne oviram in se prosto giblje po kateri koli površini. Tako vam ni treba skrbeti, da bo robot padel po stopnicah ali se zaletel v pohištvo. Še več, če je baterija med čiščenjem prazna, bo naprava poiskala polnilno postajo in se po obnovi energije vrnila na mesto, kjer je prenehala s čiščenjem. M7 Pro ima čas delovanja do 150 minut – dovolj za sesanje tal s skupno površino do 250 m2.

Upravljajte M7 Pro na daljavo

Aplikacija vam omogoča, da svoj M7 Pro uporabite v celoti. Na primer, lahko izberete območje, ki ga želite očistiti, ali načrtujete zaporedje prostorov, ki jih želite posesati. Zapomni si tudi tloris več nadstropij, zato je kot nalašč za večje domove. Vaš otrok spi in ga ne želite zbuditi? Nastavite navidezni zid, da izbrano površino izključite iz čiščenja. Robot je združljiv tudi s pomočnikom Amazon Alexa, tako da ga lahko upravljate z glasovnimi ukazi.

Enostaven za vzdrževanje

Prednosti M7 Pro se tu ne končajo! Naprava je opremljena z rezervoarjem za prah in vodo ter HEPA filtrom. Vse te komponente lahko operete pod tekočo vodo in jih uporabljate vedno znova. Tako prihranite čas in denar pri nakupu novih delov.

V škatli

  • Sesalnik Midea M7 Pro
  • Posoda za prah
  • Rezervoar za vodo
  • 2x stranska krtača
  • 2x krpa za brisanje
  • 2x HEPA filter
  • Polnilna postaja
  • Napajalni kabel
  • Krtača za čiščenje
  • Vodnik za hiter začetek
  • Navodila za uporabo
Znamka Midea
Model M7 Pro
Povezava Wi-Fi IEEE802.11 b/g/n 2,4 GHz
Sesalna moč 4000 Pa
Nazivna moč 55 W
Nadzor sesalne moči Da, prek aplikacije
Tip baterije Litij-ionski
Kapaciteta baterije 5200 mAh
Nazivna napetost 14,4 V
Prostornina posode za prah 450 ml
Čas delovanja Do 150 min
barva Črna
Velikost 350x350x97 mm
Utež 4,4 kg
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sat, 04 May 2024 05:07:14 GMT