VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Ročni sesalnik JIMMY JV12

ID: 20773723
90,39 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ročni sesalnik JIMMY JV12

 

Ročni sesalnik za prah/pršice Jimmy JV12

Ustvarite čisto in varno okolje v svojem domu. Ročni sesalnik Jimmy ne odstranjuje le prahu, ampak tudi pršice z UV-C svetlobo in ultrazvokom. Odlično se spopada z umazanijo zahvaljujoč visoki moči in sesalni moči 10.000 Pa. Popoln je za alergike in starše majhnih otrok. Njegova lahka in priročna oblika omogoča udobno uporabo in enostavno shranjevanje.

Izhod UV-C svetlobe

Sesalnik učinkovito odstrani umazanijo s pomočjo UV-C svetlobe, katere valovna dolžina je 253,7 nm. To omogoča, da naprava prodre skozi plasti vzmetnice in učinkovito odstrani alergene in pršice. Poleg tega je njegova učinkovitost 99,99 %. Poleg tega se bo UV žarnica samodejno izklopila, če sesalnik nagnete pod kotom 30° ali ga dvignete na višino najmanj 30 cm.

Ultrazvok

Kaj še naredi JV12 učinkovito pri odstranjevanju alergenov? Sesalnik proizvaja ultrazvok, ki uničuje živčni sistem pršic. S tem uničimo škodljive mikroorganizme in preprečimo njihovo razmnoževanje. Poleg tega uporaba ultrazvoka ni škodljiva za otroke.

Zanesljiv

JV12 deluje s sesalno močjo 400 vatov, kar mu omogoča, da v hipu odstrani prah in škodljive pršice. Poleg tega se bo skrbno premišljen dizajn znebil umazanije, ne da bi poškodoval vašo vzmetnico. Sesalnik optimalno stisne njegovo površino, kar se odraža v večji učinkovitosti naprave.

Priročnost uporabe

Druga prednost JV12 je posebej oblikovana krtača, katere vstopna širina je 220 mm. Tako boste prihranili čas in posesali vzmetnico v le nekaj minutah. Za še bolj učinkovito delovanje je Jimmyjev patentiran kompozitni valj opremljen z gumijastimi trakovi in mehkimi ščetinami. Tako se bo JV12 znebil še tako trdovratne umazanije.

Učinkovit sistem filtracije

Sesalnik Jimmy uporablja dvojni ciklonski sistem, ki poleg funkcije filtracije preprečuje tudi zamašitev filtra in ustvarjanje sekundarne kontaminacije. Poleg tega MFI filtrira pršice in majhne delce, jeklena mreža 304 pa učinkovito ujame prah, lase ali prhljaj.

Premišljen dizajn

Posoda za prah pri sesalniku je prozorna in nameščena na vidnem mestu, tako da lahko enostavno preverite, kako polna je. Poleg tega je njegova prostornina 4l, tako da vam je ni treba prepogosto prazniti. Poleg tega je mogoče vse filtrske elemente očistiti pod tekočo vodo.

Specifikacija

Znamka JIMMY
Model JV12
Nazivna moč 400 W
Nazivna napetost 230 V
Moč UV svetlobe 6W
Zračni tok 0,5 m3 / min.
Sesalna moč 10.000 Pa
Raven zvoka 75 dBA
Ciklon dvojno
Prostornina posode za prah 0,4 l
Širina odprtine krtače 220 mm
Vrsta filtra MIF (HEPA)
Izpušni filter penasti filter
UV žarnica ja
Ultrazvočna tehnologija ja
Utež 2 kg
Dolžina kabla 5 m

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
bela/vijolična
Cached: Sat, 27 Apr 2024 08:13:00 GMT