Išči

ROLLEI 5MP, lovska kamera HD-1

ID: 20520113
79,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 3.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: LOOP SKUPINA
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Rollei 5MP kamera za divje živali s funkcijo nočnega vida z infrardečimi LED

 

ROLLEI LOVSKA KAMERA HD-1

Ali ste vedno želeli videti, katere živali se potikajo v vašem vrtu, na terasi, balkonu ali na vašem posestvu? Ali pa opazovati živa bitja v gozdu v naravnem okolju? Potem imamo pravo rešitev za vas. Z Rollei lovsko kamero HD-1 imate možnost fotografiranja in snemanja videoposnetkov živali, narave in vašega okolja.

LOVSKA KAMERA IMA BARVNI TFT LCD ZASLON IN ENOSTAVNO UPRAVLJANJE

Integriran barvni 2'' TFT LCD zaslon z gumbi za meni omogočajo enostavno ustvarjanje fotografij in ogled posnetkov ter izvajanje različnih nastavitev kamere.

DETEKCIJA GIBANJA IN NOČNI NAČIN

Rollei lovska kamera je opremljena s CMOS senzorjem s petimi milijoni slikovnih pik in lahko snema fotografije in videoposnetke v polni HD ločljivosti z zvokom preko vgrajenega mikrofona. Ponuja tri različne načine snemanja: fotografija, video in foto & video.

Z vgrajenim senzorjem gibanja, ki je nastavljiv v treh stopnjah, lovska kamera zazna gibanje do 24 metrov. Hitrost sprožitve je 0,3 sekunde. Fotografije in videoposnetki se snemajo v barvah podnevi in črno-belo ponoči. Nočni posnetki so mogoči z vgrajenimi infrardečimi LED diodami, ki imajo doseg do 27 metrov.

Nastali posnetki se shranijo na pomnilniško kartico SD/SDHC ali microSD (ni priložena), kapacitete do 32 gigabajtov, od koder jih lahko enostavno prenesete na računalnik.

LOVSKA KAMERA IMA VELIKO UPORABNIH FUNKCIJ

Rollei lovska kamera HD-1 ponuja številne uporabne funkcije. Na primer, lahko ustvarite od ene do šest fotografij v načinu večkratnega posnetka in snemate videoposnetke v dolžini od petih sekund do dveh minut. Izberete lahko tudi časovne intervale med posnetki od dveh sekund do 60 minut. S funkcijo časovnega zamika je mogoče samodejno fotografirati v časovnih intervalih od petih do 60 minut, da opazujete razvoj živali, rastlin in narave v daljšem časovnem obdobju. Prav tako je mogoče nastaviti časovnik, ki omogoča delovanje kamere samo v želenem času.

Kamera vključuje tudi časovnik in zaščito z geslom za zaščito vaših posnetkov.

Zahvaljujoč nizki porabi energije lahko lovska kamera deluje v stanju pripravljenosti do 18 mesecev z osmimi baterijami LR6 (AA). Lahko pa uporabite zunanji napajalnik za daljšo uporabo.

Namestitev lovske kamere za sledenje je preprosta, saj je na voljo več možnosti. Uporabite priloženi stenski nosilec z gibljivo roko za pritrditev na stene ali pritrdilni trak za drevesa, ograje ali druge predmete. Namestite ga lahko celo na stojalo z uporabo vgrajene 1/4-palčne povezave. S stopnjo zaščite IP54 je kamera odporna na umazanijo in škropljenje vode, zato je primerna za vsako okolje. Njegova kamuflažna zasnova zagotavlja optimalno zlitje z naravo, kar vam omogoča opazovanje, ne da bi motili divje živali.

Ključne funkcije lovske kamere

  • Funkcija nočnega vida z infrardečimi LED
  • Zaznavanje gibanja s tremi stopnjami občutljivosti
  • Senzor CMOS s 5 MP
  • Dolga življenjska doba baterije do 18 mesecev
  • IP54 zaščita pred prahom in vodo

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vir napajanja
baterija, USB napajanje
Uporaba
za zunanjo uporabo
Kakovost slike
Full HD
Odpornost
na prah, na udarce, na vlago
Možnost stenske/stropne montaže
da
Cached: Wed, 01 May 2024 11:50:20 GMT