Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeIgračeOstale igračeRuševine netopirjeve hiše 70807 - Playmobil Ayuma

Ruševine netopirjeve hiše 70807 - Playmobil Ayuma

ID: 20397043
83,87 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 15.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Na voljo še 3 ponudbe od 85.59 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Kamp za treniranje 70805 - Playmobil Ayuma Temačni načrti temnih netopirjevih vil postavljajo svet vil v veliko nevarnost. Zato viteške vile in njihove čarobne duhovne živali brusijo svoje posebne veščine

 

Ruševine netopirjeve hiše 70807 - Playmobil Ayuma

Ruševine služijo kot skrivališče netopirskih vil. Tam hranijo ukradene kristale. Kristali prinašajo svetlobo v temne ruševine. Skozi luknje v steni ruševine, okrašeni s prozornimi kristali, se pojavi utripajoča svetloba, ki razsvetli ruševine. Intenzivnost svetlobe v ruševinah netopirjevih vil se poveča, ko se več kamnitih kosov zamenja s prozornimi kristalnimi kosi v steni skale! Svetlobni modul potrebuje 1 x 1,5 V mikro baterijo (AAA). Dimenzije: 40 x 14 x 32,5 cm (DxGxV)

Pustolovščine v Ayumi se nadaljujejo! Komaj se je pravljični gozd spet umiril, netopirske vile spet povzročijo nemir. Skrivnostna bitja so ukradla kristale in jih odnesejo v svoj brlog: ruševine netopirjevih vil. Zahvaljujoč kristalom pride svetloba v temne stene, saj migetajoča svetloba sije skozi prozorne kristale v steni skale. Več kristalov, ki jih netopirska vila položi v skalo, močnejša je svetloba. Ko le ne bi bilo tiste nadležne Viteške vile, ki se kar naprej trudi vrniti dragocene kristale. Če se približa ruševinam, jo ​​bo pričakal ognjeni izstrelek. Ampak zdaj je čas za spanje. Netopirska vila nastavi lestenec in se nato sprosti z glavo navzdol na stropu, kot bi morala prava netopirjeva vila. Vaša zvesta duhovna žival, Dino, se počuti udobno v svojem majhnem zavetju.

Komplet vsebuje viteško vilo z duhovno živaljo bradavičastega prašiča, vilo netopirja z duhovno živaljo dinozavra, osem netopirjev, pajka, ruševine netopirjevih vil s teleskopom in samostrelom, dvanajst kristalov, rastline, liane in balvane ter številne druge čarobne dodatke za čarobne ure igre. Bakle, pajkove mreže in ognjeni izstrelki se svetijo v temi.

 OPOZORILO: Igrača ni primerna za otroke do 3 let

 

Tehnične podrobnosti
Število kosov v kompletu
135
Cached: Tue, 07 May 2024 20:55:26 GMT