Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časeMobilnostElektrična kolesaSAMEBIKE CY20: 350W motor, 20-palčne pnevmatike, hibridno električno zložljivo mestno kolo z 36V litij-ionsko baterijo in okvirjem iz visokoogljikovega jekla white

SAMEBIKE CY20: 350W motor, 20-palčne pnevmatike, hibridno električno zložljivo mestno kolo z 36V litij-ionsko baterijo in okvirjem iz visokoogljikovega jekla white

ID: 21124175
Novo
899,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: iTrade.si
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
body { font-family: Arial, sans-serif; line-height: 1.6; margin: 0; padding: 0; background-color: #f4f4f4; } .container { max-width: 800px; margin: auto; background: #fff; padding: 20px; border-radius: 5px; } h1, h2 { color: #333; } p { margin: 10px 0; } ul { padding: 0; list-style: none; } li { margin-bottom: 10px; } Električno zložljivo kolo SAMEBIKE CY20 je zasnovano z mislijo na sodobno žensko in ponuja popolno mešanico stila, udobja in zmogljivosti. Njegova kompaktna in lahka zasnova ga naredi za idealno izbiro za mestno vožnjo, sproščene vožnje ali vikend avanture. Ključne značilnosti: Elegantna zasnova: Na voljo v različnih barvah, vključno z ženstvenimi odtenki, kot sta svetlo modra in rdeča, CY20 bo zagotovo pritegnil poglede in dopolnil vaš stil. Zložljiv okvir: Okvir iz visokoogljikovega jekla omogoča enostavno shranjevanje in prevoz, saj se brez težav prilega v prtljažnike avtomobilov, dvigala ali majhne stanovanjske prostore. Naporen vožnja: Z 350W visokohitrostnim motorjem in pomočjo PAS lahko uživate v gladki in nezahtevni vožnji, ne glede na to, ali se vozite po prometnih mestnih ulicah ali se vozite po slikovitih poteh. Praktičnost za vsakodnevno uporabo: Baterija litija 36V12A…

 

Električno zložljivo kolo SAMEBIKE CY20 je zasnovano z mislijo na sodobno žensko in ponuja popolno mešanico stila, udobja in zmogljivosti. Njegova kompaktna in lahka zasnova ga naredi za idealno izbiro za mestno vožnjo, sproščene vožnje ali vikend avanture.

Ključne značilnosti:

  • Elegantna zasnova: Na voljo v različnih barvah, vključno z ženstvenimi odtenki, kot sta svetlo modra in rdeča, CY20 bo zagotovo pritegnil poglede in dopolnil vaš stil.
  • Zložljiv okvir: Okvir iz visokoogljikovega jekla omogoča enostavno shranjevanje in prevoz, saj se brez težav prilega v prtljažnike avtomobilov, dvigala ali majhne stanovanjske prostore.
  • Naporen vožnja: Z 350W visokohitrostnim motorjem in pomočjo PAS lahko uživate v gladki in nezahtevni vožnji, ne glede na to, ali se vozite po prometnih mestnih ulicah ali se vozite po slikovitih poteh.
  • Praktičnost za vsakodnevno uporabo: Baterija litija 36V12A kolesa nudi doseg 30-50KM, kar je popolno za dnevne vožnje ali opravila. Vključitev polnilnika USB zagotavlja, da so vaše naprave napolnjene na poti.
  • Varnost in udobje: Mehanske zavorne plošče zagotavljajo zanesljivo zavorno moč, medtem ko vilice za vzmetenje in blažilnik sedla zagotavljajo udobno vožnjo na različnih terenih.
  • Priročne funkcije: Barvit LCD merilnik prikazuje bistvene informacije na prvi pogled, SHIMANO 7-stopenjski menjalnik pa omogoča gladke menjave prestav, da ustrezajo vašemu tempu vožnje.

Zložljivo električno kolo SAMEBIKE CY20 je sanjska izbira za aktivno in stilsko žensko. Njegov zložljiv okvir je izjemno praktičen za mestno življenje, saj vam omogoča, da ga vzamete na javni prevoz ali shranite v tesnih prostorih. Električni in s PAS-om podprt vozni model kolesa pomeni, da lahko u

 
 
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Velikost koles [cm]
51
Cached: Wed, 01 May 2024 17:04:45 GMT