Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časeMobilnostElektrična kolesaSamebike M20-II Električno kolo 20" 48V 16Ah +16Ah dve bateriji 1200W Matte black

Samebike M20-II Električno kolo 20" 48V 16Ah +16Ah dve bateriji 1200W Matte black

ID: 21124165
Novo
1.999,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: iTrade.si
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Samebike M20-II je električno kolo z dvema baterijama, ki zagotavljata izjemen doseg in moč. Z 20-palčnimi kolesi in dvema 48V 16Ah baterijama omogoča dolge vožnje brez potrebe po pogostem polnjenju. 1200W motor nudi odlično pospeševanje in moč, kar omogoča lahkotno premagovanje klancev in hitro vožnjo po ravni podlagi. Samebike M20-II je idealno električno kolo za tiste, ki iščejo zanesljivost, moč in dolg doseg. Za dirt ebike kolesarji vedno pričakujejo hitro in gladko pospeševanje. Motor pesta Samebike Pilot EX z močjo 1200 W in takojšnjim navorom 90 Nm bo poskrbel za vznemirljivo in odzivno vožnjo. Z 20"*4.0" debelimi grčastimi pnevmatikami je Pilot mogoče voziti po različnih terenih, od makadamskih stez do skalnatega terena do strmih hribov, kar zagotavlja vsestransko in prilagodljivo vožnjo. Dobra baterija je prav tako pomembna kot polnjenje rezervoarja za gorivo pred potovanjem, dobra baterija pa je pomembna za vaša zahtevna potovanja in daljše poti. Dvojni 48 V 16 Ah (skupno 32 Ah) litij-ionski akumulatorji velike zmogljivosti z MSDS/UN38.3/CE certificiranimi 21700 celicami, preizkušenimi za varno in zanesljivo delo v zaprtih prostorih ali na prostem pri 120℉, lahko zagotovijo dovolj moči za osvajanje gora in hribov . Delujoč računalnik/instrument prikazuje informacije o vožnji (vključno s hitrostjo, kilometri, baterijo, prestavami) in status kolesa (kot so zavore/način hoje/žaromet) na 4,2-palčnem barvnem LCD-zaslonu. Vrata 5V 1A USB-A Integr…

 

Samebike M20-II je električno kolo z dvema baterijama, ki zagotavljata izjemen doseg in moč. Z 20-palčnimi kolesi in dvema 48V 16Ah baterijama omogoča dolge vožnje brez potrebe po pogostem polnjenju. 1200W motor nudi odlično pospeševanje in moč, kar omogoča lahkotno premagovanje klancev in hitro vožnjo po ravni podlagi. Samebike M20-II je idealno električno kolo za tiste, ki iščejo zanesljivost, moč in dolg doseg.

  • Za dirt ebike kolesarji vedno pričakujejo hitro in gladko pospeševanje. Motor pesta Samebike Pilot EX z močjo 1200 W in takojšnjim navorom 90 Nm bo poskrbel za vznemirljivo in odzivno vožnjo. Z 20"*4.0" debelimi grčastimi pnevmatikami je Pilot mogoče voziti po različnih terenih, od makadamskih stez do skalnatega terena do strmih hribov, kar zagotavlja vsestransko in prilagodljivo vožnjo.
  • Dobra baterija je prav tako pomembna kot polnjenje rezervoarja za gorivo pred potovanjem, dobra baterija pa je pomembna za vaša zahtevna potovanja in daljše poti. Dvojni 48 V 16 Ah (skupno 32 Ah) litij-ionski akumulatorji velike zmogljivosti z MSDS/UN38.3/CE certificiranimi 21700 celicami, preizkušenimi za varno in zanesljivo delo v zaprtih prostorih ali na prostem pri 120℉, lahko zagotovijo dovolj moči za osvajanje gora in hribov .
  • Delujoč računalnik/instrument prikazuje informacije o vožnji (vključno s hitrostjo, kilometri, baterijo, prestavami) in status kolesa (kot so zavore/način hoje/žaromet) na 4,2-palčnem barvnem LCD-zaslonu. Vrata 5V 1A USB-A Integriran v tipkovnico lahko polni vaš telefon, ko je zaslon vklopljen. In novi zaslon podpira geslo za prijavo, še vedno lahko vozite kolo, tudi če ste izgubili ključ.
  • Verižni menjalnik Shimano lahko kadar koli gladko preklaplja med 7-stopenjskimi prestavami 14-28T. Omogoča uporabo modelov s pomočjo pedala na katerem koli terenu ali celo plezanje po strmih pobočjih ne potrebuje motorične pomoči.
  • Visokozmogljivo zadnje vzmetenje s hidravličnim dušenjem lahko absorbira do 650 funtov energije tresljajev s 50-milimetrsko potovalno razdaljo, kar zagotavlja zaščito pri kolesarjenju na prostem na dolge razdalje.
  • Nastavljive sprednje vilice vzmetenja iz magnezijeve zlitine, ki jih je mogoče zakleniti, omogočajo največji hod vzmetenja 100 mm. Učinkovito absorbira prekomerne vibracije in udarce ter tako zmanjša utrujenost in nelagodje v zapestju.
  • Z uporabo hidravličnih kolutnih zavor s sprednjimi in zadnjimi 180 mm * 3,0 mm rotorji motociklov je Samebike Pilot sprejel prilagojene polkovinske zavorne ploščice, ki zagotavljajo močno zavorno silo in se lahko hitro ustavijo pod obremenitvijo 330 funtov, da se odzovejo na izredne razmere.


Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Velikost koles [cm]
51
Cached: Wed, 01 May 2024 22:20:16 GMT