Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časeMobilnostElektrična kolesaSamebike M20-III Električno kolo 20" 48V 16Ah +16Ah dve bateriji dva motorja Matte brown

Samebike M20-III Električno kolo 20" 48V 16Ah +16Ah dve bateriji dva motorja Matte brown

ID: 21124167
Novo
2.199,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: iTrade.si
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Samebike M20-III je električno kolo, ki združuje vsestranskost in moč. Z 20-palčnimi kolesi in dvema 48V 16Ah baterijama zagotavlja dolg doseg in zanesljivo delovanje. Posebnost tega modela sta dva motorja, ki skupaj nudita izjemno moč in pospeševanje, kar omogoča lahkotno vožnjo v različnih terenskih razmerah. Samebike M20-III je odlična izbira za tiste, ki iščejo zmogljivo in zanesljivo električno kolo za vsakodnevno uporabo ali avanture na prostem. Za dirt ebike kolesarji vedno pričakujejo hitro in gladko pospeševanje. Motor pesta Samebike Pilot EX z močjo 2000W in takojšnjim navorom 90Nm bo poskrbel za vznemirljivo in odzivno vožnjo. Z 20"*4.0" debelimi grčastimi pnevmatikami je Pilot mogoče voziti po različnih terenih, od makadamskih stez do skalnatega terena do strmih hribov, kar zagotavlja vsestransko in prilagodljivo vožnjo. Dobra baterija je prav tako pomembna kot polnjenje rezervoarja za gorivo pred potovanjem, dobra baterija pa je pomembna za vaša zahtevna potovanja in daljše poti. Dvojni 48V 16Ah (skupno 32 Ah) litij-ionski akumulatorji velike zmogljivosti z MSDS/UN38.3/CE certificiranimi 21700 celicami, preizkušenimi za varno in zanesljivo delo v zaprtih prostorih ali na prostem pri 120℉, lahko zagotovijo dovolj moči za osvajanje gora in hribov . Delujoč računalnik/instrument prikazuje informacije o vožnji (vključno s hitrostjo, kilometri, baterijo, prestavami) in status kolesa (kot so zavore/način hoje/žaromet) na 4,2-palčnem barvnem LCD…

 

Samebike M20-III je električno kolo, ki združuje vsestranskost in moč. Z 20-palčnimi kolesi in dvema 48V 16Ah baterijama zagotavlja dolg doseg in zanesljivo delovanje. Posebnost tega modela sta dva motorja, ki skupaj nudita izjemno moč in pospeševanje, kar omogoča lahkotno vožnjo v različnih terenskih razmerah. Samebike M20-III je odlična izbira za tiste, ki iščejo zmogljivo in zanesljivo električno kolo za vsakodnevno uporabo ali avanture na prostem.

  • Za dirt ebike kolesarji vedno pričakujejo hitro in gladko pospeševanje. Motor pesta Samebike Pilot EX z močjo 2000W in takojšnjim navorom 90Nm bo poskrbel za vznemirljivo in odzivno vožnjo. Z 20"*4.0" debelimi grčastimi pnevmatikami je Pilot mogoče voziti po različnih terenih, od makadamskih stez do skalnatega terena do strmih hribov, kar zagotavlja vsestransko in prilagodljivo vožnjo.
  • Dobra baterija je prav tako pomembna kot polnjenje rezervoarja za gorivo pred potovanjem, dobra baterija pa je pomembna za vaša zahtevna potovanja in daljše poti. Dvojni 48V 16Ah (skupno 32 Ah) litij-ionski akumulatorji velike zmogljivosti z MSDS/UN38.3/CE certificiranimi 21700 celicami, preizkušenimi za varno in zanesljivo delo v zaprtih prostorih ali na prostem pri 120℉, lahko zagotovijo dovolj moči za osvajanje gora in hribov .
  • Delujoč računalnik/instrument prikazuje informacije o vožnji (vključno s hitrostjo, kilometri, baterijo, prestavami) in status kolesa (kot so zavore/način hoje/žaromet) na 4,2-palčnem barvnem LCD-zaslonu. Vrata 5V 1A USB-A Integriran v tipkovnico lahko polni vaš telefon, ko je zaslon vklopljen. In novi zaslon podpira geslo za prijavo, še vedno lahko vozite kolo, tudi če ste izgubili ključ.
  • Vsestransko izboljšana izkušnja vožnje
  • Verižni menjalnik Shimano lahko kadar koli gladko preklaplja med 7-stopenjskimi prestavami 14-28T. Omogoča uporabo modelov s pomočjo pedala na katerem koli terenu ali celo plezanje po strmih pobočjih ne potrebuje motorične pomoči.
  • Visokozmogljivo zadnje vzmetenje s hidravličnim dušenjem lahko absorbira do 650 funtov energije tresljajev s 50-milimetrsko potovalno razdaljo, kar zagotavlja zaščito pri kolesarjenju na prostem na dolge razdalje.


Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Velikost koles [cm]
51
Cached: Wed, 01 May 2024 16:42:19 GMT