Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časeMobilnostElektrična kolesaSAMEBIKE SY26 26" Električno kolo 36V 10Ah Bela

SAMEBIKE SY26 26" Električno kolo 36V 10Ah Bela

ID: 21122493
Novo
899,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 17.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: iTrade.si
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
SY26 Električno mestno kolo SY26 je popolno mestno električno kolo, opremljeno s hitrim 7-stopenjskim motorjem SHIMANO in visokozmogljivo baterijo, ki zagotavljata daljše in varnejše potovanje. Z enim polnjenjem lahko prevozite od 25 do 50 km. Značilnosti: Visokozmogljiva baterija: Z visoko zmogljivo avtomobilsko baterijo 18650, ki je po vsem svetu zavarovana pri CPIC, lahko uživate v daljšem in varnejšem potovanju, saj z enim polnjenjem prevozite do 25 ~ 50 km. Izkusite udobje in zanesljivost s preprosto in lahkotno vožnjo. Posodobljena različica: LCD-zaslon prikazuje moč, prevožene kilometre in hitrost. Sistem vzmetenja: Sistem vzmetenja sprednje vilice učinkovito zmanjšuje nelagodje in se odziva na različne razmere na cesti. Baterija: 36V 10AH baterija, ki jo napolnite enkrat na mesec, tudi če je ne uporabljate, da preprečite prenizko napetost. Občutljiva zavorna ročica: Zavorni ročaj iz aluminijaste zlitine za hiter izklop, s sprednjim in zadnjim zavornim sistemom z dvema diskoma za zelo učinkovito zaviranje. Varnostne funkcije: Opremljene so s sprednjo lučjo in sireno, ki zagotavljata varnost med vožnjo, zlasti ponoči. Avtomobili in pešci vas bodo videli in slišali. Blatniki: Model SY26 je opremljen s sprednjimi in zadnjimi blatniki. Slike: Naročite zdaj! Doživite vrhunsko mestno vožnjo z električnim mestnim ko…

 

SY26 Električno mestno kolo

SY26 je popolno mestno električno kolo, opremljeno s hitrim 7-stopenjskim motorjem SHIMANO in visokozmogljivo baterijo, ki zagotavljata daljše in varnejše potovanje. Z enim polnjenjem lahko prevozite od 25 do 50 km.

Značilnosti:

  • Visokozmogljiva baterija: Z visoko zmogljivo avtomobilsko baterijo 18650, ki je po vsem svetu zavarovana pri CPIC, lahko uživate v daljšem in varnejšem potovanju, saj z enim polnjenjem prevozite do 25 ~ 50 km. Izkusite udobje in zanesljivost s preprosto in lahkotno vožnjo.
  • Posodobljena različica: LCD-zaslon prikazuje moč, prevožene kilometre in hitrost.
  • Sistem vzmetenja: Sistem vzmetenja sprednje vilice učinkovito zmanjšuje nelagodje in se odziva na različne razmere na cesti.
  • Baterija: 36V 10AH baterija, ki jo napolnite enkrat na mesec, tudi če je ne uporabljate, da preprečite prenizko napetost.
  • Občutljiva zavorna ročica: Zavorni ročaj iz aluminijaste zlitine za hiter izklop, s sprednjim in zadnjim zavornim sistemom z dvema diskoma za zelo učinkovito zaviranje.
  • Varnostne funkcije: Opremljene so s sprednjo lučjo in sireno, ki zagotavljata varnost med vožnjo, zlasti ponoči. Avtomobili in pešci vas bodo videli in slišali.
  • Blatniki: Model SY26 je opremljen s sprednjimi in zadnjimi blatniki.

Slike:

SY26 Electric City Bike LCD Display Front Fork Suspension Brake System Battery Safety Features Mudguards

Naročite zdaj! Doživite vrhunsko mestno vožnjo z električnim mestnim kolesom SY26. Naročite zdaj in se podajte na varnejše in udobnejše potovanje!

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Domet do [km]
50
Moč [W]
350
Najvišja hitrost [km/h]
25
Velikost koles [cm]
66
Cached: Wed, 01 May 2024 16:08:02 GMT