VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureMobilni telefoniPametni mobilni telefoniSAMSUNG Galaxy S20 Ultra kozmično siv 12GB/128GB pametni telefon

SAMSUNG Galaxy S20 Ultra kozmično siv 12GB/128GB pametni telefon

ID: 670365
784,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: JB Trade D.O.O.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Spoznajte Galaxy S20, S20+ in S20 Ultra mobilne telefone. Z revolucionarno funkcijo 8K video slike, ki ne bo spremenila zgolj načina ustvarjanja videoposnetkov, temveč tudi fotografij – 5G tehnologija pa spremenila način, na katerega vsebine delite.1 Dodajte še Samsung Knox varnost, inteligentno baterijo, zmogljiv procesor in ogromen pomnilnik ter odkrijte popolnoma nov svet mobilnih naprav Galaxy S20 serije.

 

Telefon, ki bo spremenil svet fotografije.

Trije mobilni telefoni, zasnovani za revolucionarno izkušnjo kamere2

Ogromen napredek ločljivosti in povečave na področju mobilne fotografije

S 108 MP kamero se lako približate še bolj in bolj.3 Galaxy S20 Ultra mobilni telefon daleč presega kategorijo 12 MP in vam jih na vsaki fotografiji ponuja na milijone več. Tako se lahko prvič približate prav vsaki podrobnosti.

 

Naša največja povečava doslej vam odkriva svet, ki ga na mobilnih napravah še niste poznali

Vesoljna povečava

Izberite 100-kratno povečavo in odkrijte popolnoma nove posnetke.4

 

 

Začne se z 10-kratno hibridno optično povečavo, ki jo omogočata revolucionarni zloženi objektiv in slikovni senzor visoke ločljivosti. Uporabite jo s super ločljivo povečavo, ki smo jo izboljšali z umetno inteligenco, ter se približajte dogajanju in ujemite trenutke, ki ste jih morebiti zamudili.

 

 

Naj bo noč

Da boste lahko v objektiv ujeli še več noči, vam ponujamo skoraj trikrat večji senzor

Profesionalna kamera vam omogoča snemanje več fotografij hkrati tudi ob šibki svetlobi ter njihovo združevanje v osupljive posnetke z manj zameglitev in motenj. Zahvaljujoč večjim slikovnim senzorjem in umetni inteligenci lahko s preklopom na nočni način nočne prizore snemate kot ob dnevni svetlobi.6

 

8K video slika bo spremenila vaš način ustvarjanja fotografij in videoposnetkov

 

 

 

*Slika je simulirana za ponazoritev.

 

Mobilno videosnemanje najvišje ločljivosti doslej

Mobilno ločljivost smo povzdignili od 4K do neverjetne 8K. To pomeni 4-krat višjo kakovost od UHD in 16-krat višjo kakovost od FHD. Tako boste lahko pomembne trenutke ovekovečili brez odrekanja ostrini.

 

Iz videoposnetka 8K kakovosti lahko zajamete celo slike s 33 mega slikovnimi pikami

Na voljo vam je popolnoma nov način ustvarjanja fotografij, ki jih lahko zajamete kar iz posnetih videovsebin. 8K video spremeni vsako sličico v ostro fotografijo, ki jo lahko izrežete in ovekovečite kot neponovljiv posnetek.

*Slika je simulirana za ponazoritev.

 

Stabilno. Še bolj stabilno. Super stabilno.

Izpopolnjena umetna inteligenca za stabilizacijo videosnemanja, vrednega akcijske kamere.

Večji slikovni senzor in stabilizator nadzorujeta gibanje kamere, s čimer preprečujeta zamegljenost in nestabilnost snemanja ter zagotavljata ustvarjanje brezhibnih vsebin.

 

Popolnoma nov način, s katerim lahko en sam prizor posnamete v številnih različnih oblikah

Funkcija en sam posnetek je pravzaprav pošastno zmogljiva različica „burst“ funkcije ustvarjanja več posnetkov naenkrat. Zahvaljujoč revolucionarni umetni inteligenci lahko snemate do 10 sekund in pri tem ustvarite vsebine najrazličnejših oblik, med katerimi boste zagotovo našli stil, ki najbolje ustreza trenutku – brez ponovnega snemanja.7 V kameri izberite način en sam posnetek in pritisnite na zaslonko. Telefon premikajte 3–10 sekund, da ujamete celotni prizor.

 

 

V trenutku prenesite celo sezono vaše najljubše serije

Galaxy S20, S20+ in S20 Ultra mobilni telefoni vam zahvaljujoč vgrajenemu 5G modemu omogočajo bliskovito nalaganje in prenašanje vaših najljubših Netflix filmov in serij.8 S 5G lahko tudi vi nalagate in delite vsebine pri visokih hitrostih.

*Trenutno dostopno samo za 4G/LTE in starejše različice omrežij. Povezava s 5G bo mogoča po implementaciji 5G programske opreme in mrežne infrastrukture.

 

Moč, ki traja in traja

Naše zmogljive baterije odlikuje moč do 5000 mAh (tipično).9, 10 Obenem se inteligentno prilagodijo vašim mobilnim navadam, s čimer privarčujejo z energijo in tudi ob enem samem polnjenju trajajo veliko dlje.

 

Brisanje vsebin je mimo. Prostor za 750.000 najljubših fotografij11

Galaxy S20, S20+ in S20 Ultra mobilni telefoni so narejeni za zmogljivo kamero, saj lahko svoje videoposnetke in fotografije visoke ločljivosti shranite na ogromnem vgrajenem pomnilniku. Pomnilnik lahko do skupno 1,5 TB razširite s pomočjo microSD kartice.12, 13

 

Posodobili smo celoten varnostni sistem, da vaša lastnina ostane vaša

Za zaščito vaše PIN kode, gesla, vzorca in zasebnega gesla za blokovno verigo smo ustvarili varen procesor. Varnost je združena z Knox platformo in vključena v vsak del vašega telefona – od strojne do programske opreme. Da vaši zasebni podatki ostanejo zasebni.

 

Svojo izkušnjo Galaxy S20 serije povzdignite na naslednjo raven

 

Dodatna oprema je na voljo ločeno. Razpoložljivost modelov in barv se lahko razlikuje glede na državo ali operaterja.

 

1. Z 8K video sliko lahko fotografije kakovosti 33 MP zajemate kar iz 8K videoposnetkov.

2. Razpoložljivost barv se lahko razlikuje od države in operaterja.

3. 108 MP kamera je na voljo samo na Galaxy S20 Ultra mobilnem telefonu. Galaxy S20 in S20+ mobilna telefona imata 64 MP kameri.

4. 10-kratna hibridna optična povečava in 100-kratna super ločljiva povečava sta na voljo le pri Galaxy S20 Ultra. Galaxy S20 in Galaxy S20+ imata 3-kratno hibridno optično povečavo in 30-kratno super ločljivo povečavo.

5. Super ločljiva povečava vključuje digitalno povečavo, ki lahko nekoliko poslabša kakovost slike.

6. Slikovni senzor Galaxy S20 Ultra mobilnega telefona je približno 2,9-krat večji od senzorja Galaxy S10 mobilnega telefona. Slikovni senzorji Galaxy S20 in S20+ mobilnih telefonov so približno 1,7-krat večji od senzorjev Galaxy S10 mobilnega telefona.

7. Medij in število rezultatov, ustvarjenih s funkcijo En sam posnetek, se lahko razlikujeta glede na izvorni posnetek.

8. Zahteva optimalno povezavo 5G. 5G storitve so podprte le na lokacijah, ki omogočajo 5G omrežje v državah, pripravljenih za uporabo 5G. Dejanska hitrost se lahko razlikuje glede na državo, operaterja in uporabniško okolje.

9. Baterija z zmogljivostjo 5000 mAh (tipično) je na voljo samo z Galaxy S20 Ultra mobilnim telefonom. Zmogljivost baterije Galaxy S20 mobilnega telefona je 4000 mAh (tipično), zmogljivost baterije Galaxy S20+ mobilnega telefona pa 4500 mAh (tipično). Tipična vrednost, preizkušena pod laboratorijskimi pogoji neodvisnega izvajalca. Tipična vrednost je ocenjena povprečna vrednost glede na odstopanje kapacitete baterije med vzorci baterij, preizkušenimi po standardu IEC 61960. Nazivna (minimalna) zmogljivost znaša 3880 mAh za Galaxy S20, 4370 mAh za Galaxy S20+ in 4855 mAh za Galaxy S20 Ultra mobilni telefon. Dejanska življenjska doba baterije se lahko razlikuje glede na omrežno okolje, navade uporabe in druge dejavnike.

10. Ocenjeno v primerjavi s profilom uporabe povprečnega/tipičnega uporabnika. Neodvisno ocenila družba Strategy Analytics v obdobju 13.–24. 1. 2020 v ZDA in Združenem kraljestvu z različicami SM-G980, SM-G981, SM-G985, SM-G986 in SM-G988 pred njihovim lansiranjem ter s privzetimi nastavitvami v LTE, 5G Sub6 omrežjih (ocena NI bila izvedena v 5G mmWave omrežju). Dejanska življenjska doba baterije je odvisna od omrežnega okolja, uporabljenih funkcij in aplikacij, pogostosti klicanja in pošiljanja sporočil, števila polnjenj ter številnih drugih dejavnikov.

11. Številke se nanašajo le na 1,5 TB skupnega pomnilnika (512 GB notranjega pomnilnika + 1 TB zunanjega pomnilnika preko microSD kartice), temeljijo pa na predpostavki ena slika = 2 MB. Dejansko število shranjenih fotografij je odvisno od nastavitev vaše kamere. Simulacija pomnilniškega prostora je mogoča izključno pri predhodno nameščeni programski opremi in aplikacijah. Dejanska velikost pomnilnika se lahko razlikuje glede na državo, model, velikost datoteke in format.

12. Na voljo s 512 GB (Galaxy S20+ 5G in S20 Ultra 5G/LTE) ter 128 GB (Galaxy S20, S20 5G, S20+, S20+ 5G in S20 Ultra 5G/LTE). Do 1,5 TB pomnilnika je na voljo samo z modeli Galaxy S20+ 5G in S20 Ultra 5G/LTE s 512 GB in microSD kartico z 1 TB. Dejansko razpoložljiva shramba je odvisna od vnaprej nameščene programske opreme.

13. Kartica MicroSD je na voljo ločeno. Razpoložljivost se lahko razlikuje glede na državo in proizvajalca.

Tehnične podrobnosti
Diagonala zaslona
17,5 cm (6,9")
Ločljivost zaslona
1440x3200
Kapaciteta shrambe (GB)
128
Kapaciteta RAM pomnilnika (GB)
12
Barva
siva
Ločljivost glavne kamere [MP]
108
Ločljivost sprednje kamere [MP]
40
Tip operacijskega sistema
Android
Odporen na vodo in prah
da
Oblika mobilnega aparata
klasični
Tehnologija zaslona - gsm
Super AMOLED
Zaslon, občutljiv na dotik
da
Garancija v letih
2
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
128
Kapaciteta shrambe [GB]
128
Odklenjen za vse operaterje
da
Ločljivost zaslona.
1440x3200
Cached: Sat, 27 Apr 2024 16:28:51 GMT