VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND
Savia Kombucha je prehransko dopolnilo na osnovi kombuče namenjeno krepitvi imunskega sistema, zmanjševanju utrujenosti ter izboljšanju prebave.
Z dodanimi mlečnokislinskimi bakterijami, vlakninami in vitamini.
SAVIA KOMBUCHA
Prehransko dopolnilo v obliki prahu, ki temelji na kombuči, mlečnokislinskih bakterijah, vlakninah iz kruhovca in akacije, vitaminih povsem rastlinskega izvora in koncentratu limoninega soka.
Brez sladil, rastlinskega izvora.
Vsebuje InstaKombu™, mikroenkapsulirano kombučo v prahu, pridelano s patentirano tehnologijo pri optimalni temperaturi in tlaku, da se ohranijo njene lastnosti in izvirni okus. Pridobiva se v visokogorju Tajvana iz lističev črnega čaja, ki se fermentira s pomočjo biofilma, imenovanega simbiotska kultura bakterij in kvasovk (SCOBY).
Z vlaknino iz sadnega mesa kruhovca in akacijevega gumija (Inavea™).
Vsebuje vitamine povsem rastlinskega izvora, ki temeljijo na standardiziranem aktivnem kompleksu iz kalčkov kvinoje (Panmol®).
Formula je dopolnjena z ekstraktom posušene korenike ingverja in koncentratom limoninega soka v prahu (Fiber Juice™).
Vsebuje 500 milijonov CFU (enot, ki tvorijo kolonije) iz 9 sevov mlečnokislinskih bakterij (Bifidobacterium lactis W51 100 milijonov CFU/g, Bifidobacterium lactis W52 100 milijonov KTJ/g, Enterococcus faecium W54 100 milijonov CFU/g, Lactobacillus acidophilus W22 140 milijonov CFU/g, Lactobacillus paracasei W20 100 milijonov CFU/g, Lactobacillus paracasei W20 100 milijonov CFU//g, Lactobacillus plantarum W20 100 milijonov CFU/g, Lactobacillus paracasei W20 100 milijonov CFU/g), Lactobacillus plantarum W1 130 milijonov CFU/g, Lactobacillus plantarum W21 130 milijonov CFU/g, Lactobacillus salivarius W24 100 milijonov CFU/g, Lactococcus lactis W19 100 milijonov CFU/g), stabiliziranih s tehnologijo ProbioAct, ki zagotavlja preživetje v prebavnem traktu in aktivacijo v črevesju.
Vitamin B1 (tiamin) prispeva k sproščanju energije pri presnovi, k delovanju živčnega sistema ter k normalnemu delovanju imunskega sistema in ima vlogo pri delovanju srca.
Vitamin B2 (riboflavin) ima vlogo pri ohranjanju vida in zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter k normalnemu delovanju živčnega sistema.
Vitamin B3 (niacin) prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter normalnemu psihološkemu delovanju.
Vitamin B5 (pantotenska kislina) prispeva k zmanjševanju utrujenosti ter izčrpanosti in sproščanju energije pri presnovi.
Vitamin B6 (piridoksin) prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, delovanju imunskega sistema, prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju in ima vlogo pri presnovi beljakovin.
Vitamin B7 (biotin) prispeva k ohranjanju zdravih sluznic, las in kože. Prispeva k delovanju živčnega sistema in k normalnemu psihološkemu delovanju.
Vitamin B9 (folna kislina) ima vlogo pri delovanju imunskega sistema ter prispeva normalnemu psihološkemu delovanju, k razvoju materinega tkiva med nosečnostjo in k sintezi aminokislin.
Vitamin B12 (cianokobalamin) prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, delovanju imunskega sistema in prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju.
Ingver krepi imunski sistem in spodbuja telesno odpornost, podpira zdravje respiratornega trakta in uravnava raven krvnega sladkorja. Poleg tega spodbuja prebavo in podpira zdravje srca.