VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureStacionarna telefonijaDodatki za stacionarne telefoneSCOSCHE, StrikeLine™ USB-C® na pravokotni Lightning® kabel, 1,8 m, bel

SCOSCHE, StrikeLine™ USB-C® na pravokotni Lightning® kabel, 1,8 m, bel

ID: 21166517
Novo
39,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 12.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Carrier
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Naši kablovi z Lightning priključkom pod pravim kotom imajo Apple MFi certifikat, ki zagotavlja združljivost z vsako napravo Apple Lightning.

 

• Zasnovan za visoke hitrosti prenosa podatkov in visoko učinkovito polnjenje ter sinhronizacijo Apple Lightning naprav, opremljenih s Power Delivery, za do 3-krat hitrejše hitrosti od standardnega USB-ja. • Naši kabli z Lightning priključkom pod pravim kotom imajo Apple MFi certifikat, ki zagotavlja združljivost z vsako napravo Apple Lightning. Priloženi kabel je združljiv s telefoni iPhone za hitro polnjenje do 50% v samo 30 minutah. • Certificiran za 100% združljivost s USB Type-C izdelki, kot so polnilniki in drugi izdelki za delo s priljubljenimi Apple Lightning napravami, opremljenimi s Power Delivery. • Simetrični Type-C priključek, ki ni pod pravim kotom, omogoča uporabnikom enostavno vstavljanje kabla za polnjenje in sinhronizacijo s katero koli stranjo navzgor, brez težav pri iskanju pravilne strani. • Pleten dizajn kabla pomaga preprečiti zmedenost kabla. • Deluje z iPhone 15, 15Pro, 15 Pro Max, 15 Plus, 14, 14 Pro, 14 Pro Max, 14 Plus, 13, 13 Pro, 13 Pro Max, 13 Mini, 12 Pro, 12, 12 Mini, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, XS Max, XS, XR, X, 8, iPhone SE (2. generacija), iPad 8, iPad Mini 5, iPod Touch, AirPods Pro, AirPods Max ali s kompatibilno Apple napravo z Lightning priključkom, ko je priključen na USB-C priključek. Scosche Ci4BRA6WT-SP pleteni Strikeline RA pravokotni vrhunski podatkovni in kabel za polnjenje je idealen za enostavno polnjenje in sinhronizacijo katerikoli Apple Lightning naprave z USB-C polnilnikom. Ne glede na to, ali delate v ozkem prostoru, igrate igre na telefonu ali preprosto raje čist izgled nizkoprofilne povezave, je ta kabel pod pravim kotom pravi za vas. Z MFi certifikatom lahko zaupate v njegovo popolno združljivost za hitro polnjenje vseh vaših Apple Lightning in USB-C naprav. Ta kabel vključuje revolucionarne funkcije tehnologije USB-C to Lightning, ki omogočajo eno najhitrejših hitrosti prenosa podatkov in polnjenja na trgu. Hitre stopnje polnjenja pomenijo manj časa, vezanega na polnilec, in večjo mobilnost za vas. Podpira Power Delivery, kar vam omogoča hitro polnjenje vaših kompatibilnih Apple naprav do 3-krat hitreje kot običajni USB, ko uporabljate Scosche USB-C napajalnike ali kateri koli Power Delivery stenski polnilnik. Povežite kabel s Lightning priključkom vaše naprave na kateri koli Type-C priključek za hitro prenašanje podatkov in polnjenje. Pravokotni Lightning priključek zmanjšuje obremenitev kabla in zagotavlja možnost nizkoprofilnega polnjenja za vašo napravo. Simetrični USB Type-C priključek, ki ni pod pravim kotom, odpravlja skrbi pri iskanju pravilne strani Type-C priključka med vstavljanjem. Pleten dizajn zagotavlja, da se ta kabel ne bo zapletel med uporabo. Prepričani smo, da boste uživali v njem, zato podpiramo ta vrhunski kabel s Scosche doživljenjsko tehnično podporo in doživljenjsko omejeno jamstvo. OPOMBA: Ta kabel NI priporočljiv za uporabo s trdimi telefonskimi ovitki.
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sun, 02 Jun 2024 22:10:15 GMT