VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaOstali erotični pripomočki in dodatkiSeksi igra za pare "Black Donna" v slovenskem jeziku (R900276)

Seksi igra za pare "Black Donna" v slovenskem jeziku (R900276)

ID: 21031919
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
29,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Diskretno.com
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Igra za Pare Black Donna v slovenskem jeziku Ta vroča igra je namenjena tako parom v daljših zvezah, ki jim obudi divjo in morda že pozabljeno strast, kot tudi sveže zaljubljenim, ki še spoznavajo partnerjeve fantazije in želje. Preizkušala in izzivala vaju bo z najrazli

 

Igra za Pare Black Donna v slovenskem jeziku Ta vroča igra je namenjena tako parom v daljših zvezah, ki jim obudi divjo in morda že pozabljeno strast, kot tudi sveže zaljubljenim, ki še spoznavajo partnerjeve fantazije in želje. Preizkušala in izzivala vaju bo z najrazličnejšimi nalogami. Igro sestavljajo štirje nivoji, ki se stopnjujejo v strastno in nepozabno doživetje v dvoje. Vstopita v svet strasti z našo igro za pare! Zasnovana je na podlagi lastnih izkušenj in želja. Poskrbela bo za vroče doživetje v dvoje. Izzivi, žgečkljiva vprašanja, igranje vlog, čutne naloge… Dopustita, da vaju zbližajo in razkrijejo vajine najgloblje fantazije! Opis igre Igro sestavlja 241 kart s 342 izzivi, ki bodo prebudili vajine skrite fantazije. Vsak od štirih nivojev je označen s svojo barvo: začnita z ‘Nagajivim’ nivojem v beli barvi, nadaljujta v ‘Intimni’ nivo v roza barvi, se predajta drug drugemu v ‘Vročem’ nivoju v rdeči barvi in zaključita s ‘Fantazijo’ v zlati barvi. V povprečju igra traja 45 minut, kar pomeni, da si bosta v tem času vzela dragocen čas za medsebojno povezanost. Ne zamudita priložnosti, da popestrita svojo zvezo s to novo igro, ki bo obudila plamen strasti. Naročita svoj komplet že danes in se prepustita potovanju skozi svet čutnih izzivov!  
Cached: Fri, 03 May 2024 09:26:19 GMT