VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Selfie palica in stojalo za športno kamero in telefon

ID: 20523624
35,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: GoSport
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Telesin zložljiv stativ s selfie palico, izdelan iz aluminijeve zlitine, omogoča ustvarjanje izvirnih posnetkov s športno kamero ali pametnim telefonom. Nastavljiva dolžina in vrtenje za 180° vam omogočata edinstveno perspektivo.

 

Prilagodite jo svojim pričakovanjem

Dolžino selfie palice lahko nastavite med 20-90 cm. Na ta način jo lahko enostavno postavite tako, da najbolje ustreza vašim trenutnim potrebam. Funkcija vrtenja za 180° vam omogoča, da izberete svojo smer snemanja. Posnemite posnetek iz presenetljive perspektive ali naredite fantastičen selfie – omejeni ste le z vašo domišljijo!

Široke možnosti

Stativ je združljiv z veliko različnimi napravami. Nanj boste postavili športne kamere, kot so DJI Osmo Action, GoPro Hero ali Xiaomi Yi in še veliko več. Priloženo držalo za telefon vam omogoča tudi priročno in varno namestitev pametnega telefona. S Telesinom lahko snemate s svojo najljubšo opremo!

 

Trden in funkcionalen

Za izdelavo dodatka je bila uporabljena visokokakovostna aluminijeva zlitina. Zaradi tega je stojalo zelo trpežno, a vseeno lahko. S težo 150 g lahko podpira naprave, težke do približno 1 kg! Izdelek je tudi izjemno priročen in prenosen – zloženega ga zlahka pospravite v nahrbtnik ali torbo in ga vzamete s seboj na izlet. Poleg tega vam priloženi trak omogoča udobno obešanje selfie palice na zapestje.

Specifikacije

Blagovna znamka:Telesin Model: TGP-MNP-090-S Material: Aluminijeva zlitina Združljivost: Univerzalno Teža: 0,2 kg Dimenzije: 20 x 2,70 x 2,70 cm Barva: črna

Paket vsebuje

  • Telesin stativ GP-MNP-090-S
  • podstavek za telefon
  • vijak
  • adapter za 1/4 vijak
  • stativ
     
Tehnične podrobnosti
Namembnost stativa
za akcijsko kamero
Cached: Sun, 28 Apr 2024 17:17:29 GMT