VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRZbirateljstvoZbirateljske in akcijske figureSerija Marvel Hasbro Legends, 2 kompleta igrač akcijskih figur Happy Hogan in Iron Man Mark 21, liki Infinity Saga, vrhunski dizajn, 2 figuri in 5 dodatkov, večbarvno (F0191)

Serija Marvel Hasbro Legends, 2 kompleta igrač akcijskih figur Happy Hogan in Iron Man Mark 21, liki Infinity Saga, vrhunski dizajn, 2 figuri in 5 dodatkov, večbarvno (F0191)

ID: 20840003
61,30 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Na voljo še 3 ponudbe od 64.99 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Serija Marvel Hasbro Legends, paket akcijskih figur, 2 paketa igrač Happy Hogan in Iron Man Mark 21, liki Infinity Saga, vrhunski dizajn, 2 figuri in 5 dodatkov, večbarvno (F0191) Opis Opis izdelka Novi vodja varnosti podjetja Stark Industries je bil ujet sredi bitke, ko se Iron Man pripravlja na soočenje s povsem novo močno grožnjo. Mark 21, kodno ime "Midas," je polno napolnjena višinska obleka, ki jo je izdelal Stark in je opremljena z obogateno zlato titanovo zlitino. Z več kot 80-letno zgodovino zabave je Marvel postal temelj zbirk oboževalcev po vsem svetu. S serijo Marvel Legends so priljubljeni Marvelovi liki oboževalcev zasnovani z vrhunskimi podrobnostmi in artikulacijo za poziranje in prikazovanje v zbirkah. Od figur do vozil do vrhunskih predmetov za igranje vlog, serija Marvel Legends ponuja elitne izdelke, ki jih navdihujejo liki, za ljubitelje in zbiratelje Marvel. Dodatne številke se prodajajo posebej. Odvisno od razpoložljivosti. Varnostno opozorilo Starost 4 in več. OPOZORILO: NEVARNOST ZADUŠITVE – Majhni deli. Ni za otroke, mlajše od 3 let. ZBIRATELJSKE FIGURE HAPPY HOGAN IN IRON MAN MARK 21 V MERILU 15 CM: Oboževalci, zbiratelji in otroci lahko uživajo v teh 15-cm figuricah Happy Hogana in Iron Mana Mark 21, ki jih je navdihnila liki iz Marvel Entertainment MARVEL ENTERTAINMENT NAVDIHNI DIZAJN: Ti figuri Happy Hogan in Iron Man Mark 21 se ponašata z vrhunskim dizajnom, podrobnostmi in artikulacijo za poziranje in razstavljanje v zbirki Marvel PREM…

 

Serija Marvel Hasbro Legends, paket akcijskih figur, 2 paketa igrač Happy Hogan in Iron Man Mark 21, liki Infinity Saga, vrhunski dizajn, 2 figuri in 5 dodatkov, večbarvno (F0191) Opis Opis izdelka Novi vodja varnosti podjetja Stark Industries je bil ujet sredi bitke, ko se Iron Man pripravlja na soočenje s povsem novo močno grožnjo. Mark 21, kodno ime "Midas," je polno napolnjena višinska obleka, ki jo je izdelal Stark in je opremljena z obogateno zlato titanovo zlitino. Z več kot 80-letno zgodovino zabave je Marvel postal temelj zbirk oboževalcev po vsem svetu. S serijo Marvel Legends so priljubljeni Marvelovi liki oboževalcev zasnovani z vrhunskimi podrobnostmi in artikulacijo za poziranje in prikazovanje v zbirkah. Od figur do vozil do vrhunskih predmetov za igranje vlog, serija Marvel Legends ponuja elitne izdelke, ki jih navdihujejo liki, za ljubitelje in zbiratelje Marvel. Dodatne številke se prodajajo posebej. Odvisno od razpoložljivosti. Varnostno opozorilo Starost 4 in več. OPOZORILO: NEVARNOST ZADUŠITVE – Majhni deli. Ni za otroke, mlajše od 3 let. ZBIRATELJSKE FIGURE HAPPY HOGAN IN IRON MAN MARK 21 V MERILU 15 CM: Oboževalci, zbiratelji in otroci lahko uživajo v teh 15-cm figuricah Happy Hogana in Iron Mana Mark 21, ki jih je navdihnila liki iz Marvel Entertainment MARVEL ENTERTAINMENT NAVDIHNI DIZAJN: Ti figuri Happy Hogan in Iron Man Mark 21 se ponašata z vrhunskim dizajnom, podrobnostmi in artikulacijo za poziranje in razstavljanje v zbirki Marvel PREMIUM ARTIKULACIJA IN PODROBNOSTI: Te kakovostne 15-cm Legende Figuri serije Happy Hogan in Iron Man Mark 21 imata več točk artikulacije in sta odličen dodatek k vsaki zbirki akcijskih figur MARVEL UNIVERSE V MERILU 15 CM: poiščite druge figure serije Hasbro Marvel Legends (vsaka naprodaj ločeno) s stripi in filmi -navdihnjeni liki. (Dodatne številke so naprodaj posebej. Odvisno od razpoložljivosti.)
Cached: Sat, 27 Apr 2024 20:52:42 GMT