VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Sesalnik Deerma DX115C

ID: 20655280
37,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 16.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MojPlanet
Na voljo še 1 ponudba od 63.29 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Sesalnik Deerma DX115C

 

Večnamenski sesalnik

Sesalnik Deerma DX115C vam bo omogočil hitro in priročno čiščenje celotne hiše. 2 načina uporabe in do 3 zamenljive krtače omogočajo enostavno prilagajanje vašim potrebam. Najsodobnejši filtrirni sistem vam omogoča učinkovito odstranjevanje umazanije, bakreni motor, sesalna moč 14.000 Pa in moč 600 W pa zagotavljajo visoko učinkovitost naprave. Dodatni prednosti sesalnika sta njegova ergonomska oblika in 5-metrski kabel, ki zagotavlja veliko svobodo delovanja.

2 sesalnika v 1

DX115C se lahko uporablja kot pokončni ali ročni sesalnik. Tako bo popoln za številne različne aplikacije. Z njegovo pomočjo boste udobno posesali tla v vseh prostorih vašega doma. Če ga uporabljate kot ročni sesalnik, pa lahko udobno čistite vzmetnice, tipkovnice, zavese, okenske police in še marsikaj. Deerma DX115C vam bo omogočila, da pridete skoraj povsod – noben prah se vam ne bo skril.

3 čopiči za različne aplikacije

V kompletu boste našli 3 praktične krtače, s katerimi boste temeljito očistili vsak kotiček. Krtača za tla se fantastično obnese na različnih vrstah površin. Posesal bo tako ploščice ali plošče kot tudi preproge ali preproge. Krtača za reže je med drugim primerna za čiščenje vdolbin na sedežnih garniturah, knjižnih polic in tipkovnic. Okrogla krtača pa vam omogoča temeljito čiščenje zaves, oblačil ali vzmetnic. (Spodnja slika prikazuje koleščke krtače za tla za lažje vodenje, kot tudi držalo kabla sesalnika).

Učinkovito filtriranje umazanije

Sesalnik je opremljen s HEPA filtrom, ki pomaga preprečevati širjenje alergenov in bakterij v vašem domu. Poljubno ga lahko operete pod tekočo vodo. DX115C ima tudi posebno filtrirno gobo, ki ujame prah. Vsi odpadki so usmerjeni v 1,2-litrski rezervoar. Z lahkoto ga snamete in izpraznite, s čimer zmanjšate stik z umazanijo na minimum.

Tih in učinkovit

Za učinkovito delovanje sesalnika skrbi močan bakren motor. Odlikuje ga dolga življenjska doba in nizka poraba energije. Zahvaljujoč njemu naprava ni samo učinkovita, ampak tudi presenetljivo tiha - njena glasnost ne presega 76 dB. Če vas torej moti nadležen hrup, ki ga proizvaja večina zmogljivih sesalnikov, bo Deerma DX115C odlična izbira.

Skrbno premišljen dizajn

Pri načrtovanju sesalnika ni bila upoštevana le zmogljivost, ampak tudi udobje za uporabnika. Naprava je opremljena s 5 m kablom, ki omogoča enostavno čiščenje stanovanja do 80 m2. Z lahkoto ga zvijete in obesite na za to namenjen vgrajen kavelj. Krtača za tla ima dodatna kolesa, kar omogoča enostavno premikanje, ergonomski ročaj sesalnika pa zagotavlja večje udobje.

Proizvajalec Deerma
Model DX115C
Moč 600 W
Zmogljivost posode za prah 1,2l
Material ABS
Sesalna moč 14.000 Pa
Utež 2 kg
Dimenzije 207 x 128 x 1020 mm
Pralni filter HEPA filter
Stopnja hrupa manj kot 76dB
Dolžina kabla 5m
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
siva
Cached: Sat, 04 May 2024 17:21:15 GMT