VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Sesalnik Deerma DX118C

ID: 20759514
37,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 10.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 2 ponudbi od 40.05 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Sesalnik Deerma DX118C

 

Priročen sesalnik, ki vas bo presenetil s svojo učinkovitostjo

DX118C je popolnoma nov! Sesalnik je zdaj na voljo v novi sivi barvni različici. S svojim učinkovitim delovanjem in udobjem uporabe bo izpolnil pričakovanja zahtevnih uporabnikov. Ta lahek in priročen sesalnik je opremljen s 5 metrov dolgim kablom, ki vam daje svobodo, ki jo potrebujete. Učinkovitost sesalnika je zagotovljena s sesalno močjo do 16000 Pa in 3 zamenljivimi krtačami, ki se lahko uporabljajo v številnih situacijah. 1,2 kg posoda za smeti se enostavno izprazni s pritiskom na gumb.

Uporabite ga lahko na 2 načina

Z lahkim in ergonomskim dizajnom je DX118C enostaven za uporabo in lahko očisti vsak kotiček vašega doma. Ta praktični aparat lahko uporabljate na dva načina - kot pokončni in ročni sesalnik. Z njim lahko preprosto očistite tla in še več. Dvig na vakuumske zavese, višje police ali strop niti ni problem.

V kompletu 3 čopiči

V tem paketu boste našli kar 3 vrste čopičev. Krtača za tla se dobro obnese na skoraj vseh površinah. Učinkovito čisti laminat, ploščice in celo preproge. Upravljanje je izjemno enostavno in priročno. Gladko drsi po tleh, z debelino le 5 cm in vrtljivim kotom 90° pa bo dosegel vsak kotiček. Ploščata krtača je idealna za sesanje pohištva ali tipkovnic, trikotna krtača pa je popolna za zavese, rjuhe in druge materiale, za odstranjevanje prahu, dlak in krzna.

Presenetljiva uspešnost

Sesalnik je opremljen z močnim motorjem, ki lahko deluje do 28 000 vrtljajev na minuto. Zaradi tega je sesalna moč DX118C tako visoka. Vse to prispeva k neverjetni zmogljivosti DX118C, saj se v trenutku znebite prahu in drugih smeti.

Varnost in higiena

Z uporabo DX118C ne boste le temeljito posesali celotnega doma, temveč boste tudi omejili stik z umazanijo. Naprava je opremljena z učinkovitim HEPA filtrom, ki odlično filtrira prah. Očistite ga lahko pod tekočo vodo, prav tako prostorno posodo za prah, ki se izprazni s pritiskom na gumb. Zaradi vsega tega je uporaba sesalnika varna in higienična.

Enostaven za shranjevanje

Druga prednost pokončnega sesalnika je, da ga je enostavno shraniti. Samo postavite ga ob steno in v vašem domu ne bo zavzel preveč prostora. Naprava izstopa tudi po preprostem, a elegantnem dizajnu. Zaradi modernega dizajna, ergonomske konstrukcije in impresivne funkcionalnosti je fantastičen dodatek za vaš dom.

Znamka Deerma
Model DX118C
Maksimalno sesanje 16000 Pa
Nazivna napetost 220V
Zmogljivost posode za prah 1,2l
Stopnja hrupa 86 dB
Nazivna moč 600 W
Utež 1,86 kg
Nazivna frekvenca 50Hz
Dimenzije 240 x 130 x 950 mm
Dolžina napajalnega kabla 5m
barva siva
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
bela
Cached: Sat, 01 Jun 2024 19:57:48 GMT