VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Sesalnik Deerma DX600 (črn)

ID: 20759519
50,42 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MojPlanet
Na voljo še 1 ponudba od 69.37 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Sesalnik Deerma DX600 (črn)

 

Pokončni sesalnik Deerma DX600

Kmalu bo vsak kotiček vašega doma bleščeče čist. Pokončni sesalnik Deerma DX600 deluje z močjo 600 vatov in ponuja izboljšano ciklonsko tehnologijo za odstranjevanje prahu in odpadkov v trenutku. Čiščenje vam bodo olajšale tudi priložene zamenljive krtače. 4-stopenjska filtracija učinkovito odstrani umazanijo in alergene. Zaradi lahke in priročne 4,5-metrske vrvice je Deerma DX600 primeren tako za pokončno kot ročno sesanje.

Zanesljivo sesanje

Prah, cvetni prah, pršice, dlake in druge smeti ne le onesnažujejo naše domove, ampak pogosto povzročajo tudi alergije. DX600 vam lahko pomaga rešiti te težave! Zahvaljujoč izboljšani ciklonski tehnologiji se sesalna moč poveča na 15.000 Pa. Poleg tega jeklena mreža z 12.999 luknjami premera 0,25 mm preprečuje, da bi prah zamašil filter za zanesljivo delovanje.

Popolna krtača za tla

Sedaj lahko temeljito posesate tla v vašem domu. DX600 je dovolj tanek, da zlahka pride pod pohištvo – debel je manj kot 18 mm. Prav tako se vrti za 270°, kar olajša čiščenje med nogami stolov in v kotih prostorov. Njegova skrbno premišljena zasnova v kombinaciji z veliko sesalno močjo sesalnika vam omogoča učinkovito odstranjevanje tudi izjemno trdovratne umazanije, skrite v špranjah.

4-stopenjska filtracija

Z DX600 ne boste le temeljito posesali tal, ampak boste tudi ustvarili čisto in varno okolje v vašem domu. Naprava je opremljena s 4-stopenjskim filtrirnim sistemom HEPA, ki učinkovito ujame prašne delce in preprečuje njihov ponovni vstop v zrak. Uporabljene rešitve bodo cenili predvsem alergiki in starši majhnih otrok.

2v1

Ali ste vedeli, da ob nakupu DX600 dobite 2 praktični napravi v enem? Izdelek se lahko uporablja kot običajen pokončni sesalnik in kot majhen ročni sesalnik. Zaradi tega je idealen ne le za sesanje tal, temveč tudi za čiščenje pohištva, zaves in celo vašega avtomobila. DX600 je tudi izjemno lahek, zato ga je enostavno vzeti v roke. Kot ročni tehta le 1,4 kg, pokončen pa 2 kg. Še več, njegov ergonomski nedrseč ročaj olajša manevriranje.

Priložene zamenljive ščetke

Da boste lažje temeljito posesali vse kotičke, so v kompletu dodatne zamenljive krtače. S krtačo za reže se zlahka znebite prahu, na primer iz vdolbin v kavčih ali foteljih. Prav vam bo prišel tudi pri čiščenju ozkih, težko dostopnih mest. Majhna čistilna krtača olajša sesanje pohištva in neravnih, občutljivih površin, kot so tipkovnice ali zavese.

Za vašo varnost

Sesalnik DX600 vam bo dobro služil dolgo časa. Izdelan je iz visokokakovostnih materialov, kot je nerjaveče jeklo, zaradi česar je izjemno vzdržljiv in odporen na obrabo. Zasnovan je tudi za učinkovito zaščito motorja pred pregrevanjem in poškodbami. Posebna tridimenzionalna odprtina poskrbi za učinkovito odvajanje toplote. Nameščen je zadaj, da vam izpuščeni zrak ne piha v obraz.

Velika posoda za prah

Sesalnik Deerma DX600 je opremljen z veliko 0,8 litrsko posodo za prah. Če ga želite izprazniti, ga s pritiskom na gumb preprosto odklopite od naprave. Nato odpadke enostavno odvrzite v smetnjak – ne boste si niti umazali rok! Rezervoar lahko brez skrbi tudi operete pod tekočo vodo in ga po sušenju ponovno uporabite – tako mu boste podaljšali življenjsko dobo in se izognili razmnoževanju bakterij.

W zestawie

  • Sesalnik
  • Montaža podaljška cevi
  • Krtača za tla
  • Navodila za uporabo
  • Čopič
  • Ščetka za reže
Znamka Deerma
Ime Sesalnik
Model DX600
Nazivna napetost / frekvenca 220-240V~ 50-60Hz
Nazivna moč 600 W
Kapaciteta rezervoarja za prah 0,8l
Sesalna moč ⩽15000 Pa
Stopnja hrupa ⩽82 dB
Material ABS / PC
Dimenzije 252 x 238 x 1149 mm
Utež 2 kg
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
temno siva
Cached: Sat, 27 Apr 2024 08:34:40 GMT