VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Sesalnik Deerma DX700 (srebrn)

ID: 20759518
54,08 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 16.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: MojPlanet
Na voljo še 4 ponudbe od 61.98 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Sesalnik Deerma DX700 (srebrn)

 

Deerma DX700 - En sesalnik - veliko možnosti

Če iščete večnamensko sesalnik za posebne naloge, bo Deerma DX 700 izpolnila vaša pričakovanja. Ergonomska oblika, visoka zmogljivost, veliko možnosti uporabe - poglejte, kaj vas lahko še preseneti!

1MK-zdjecia/Deerma/DX700/1

Stavite na mobilnost

Lahek sesalnik Deerma DX 700 je enostavno prilagoditi vašim potrebam. Uporabljate ga lahko kot majhen ročni sesalnik - na primer za čiščenje pohištva ali oblazinjenja - in kot klasičen navpični čistilec tal. Njegova majhna teža le 2200 g olajša tudi čiščenje. Tako ga zlahka premikate med prostori ali dvignete, da poberete prah in pajčevino s stropa. Z Deerma DX 700 lahko dosežete skoraj povsod - uporabite pa lahko tudi praktičen 4,5 m dolg kabel. Kmalu v vašem domu ne bo več niti enega prašnega mesta!

1MK-zdjecia/Deerma/DX700/4

Uživajte v prilagodljivosti

Da bi vam čiščenje še olajšali, smo sesalnik opremili s tremi zamenljivimi krtačami. Vsaka krtača je popolna za najrazličnejše površine in vam bo pomagala ustvariti popoln red. Poglejte, kaj lahko dosežete z njihovo pomočjo!

PiotrP/Deerma/dx700/3

Krtača za tla

Z veliko krtačo lahko hitro in učinkovito posesate tla. Je tanek in vrtljiv, zato ga zlahka prinesete tudi na težje dostopna mesta. Pomaga vam odstraniti prah izpod postelje ali med nogami stolov - pametna zasnova krtače vam omogoča, da jo vodite po želji.

1MK-zdjecia/Deerma/DX700/8

Krtača za prah

Majhna ščetka za prah vam omogoča temeljito čiščenje manjših površin. Uporablja se lahko za čiščenje polic, delovnih plošč in pohištva, kot so zofe in fotelji. Prah, dlaka vašega ljubljenega ljubljenčka, drobtine – nobena, tudi najbolj trdovratna umazanija se ne more skriti pred njim.

1MK-zdjecia/Deerma/DX700/11

Ščetka za reže

Ozke vrzeli in kotičke lahko dosežete s krtačo z režami. Stisnil se bo v skoraj vsak kot in učinkovito odstranil ostanke. Prostor med pohištvom, vrzeli v kavčih in foteljih ter celo tipkovnica – čiščenje teh mest ne bo več izziv!

PiotrP/Deerma/dx700/6

Izberite trojno zaščito

Stwórz czyste, wolne od zanieczyszczeń in alergenów środowisko s pomocą systemu potrójnej filtracji. Deerma DX 700 skutecznie izoluje brud, włosy, kurz oraz sierść i dba o Twoje zdrowie! Filtr rotacyjny, w który wyposażone jest urządzenie, umożliwia skuteczne zapobieganie ponownemu osadzaniu się zanieczyszczeń na powierzchniach. Dzięki temu praktycznemu rozwiązaniu możesz cieszyć się długotrwałą czystością i przyjaznym dla zdrowia otoczeniem!

PiotrP/Deerma/dx700/7_1

Učinkovito in udobno čiščenje

Moč motorja 600 W in sesalna moč 15000 Pa poskrbita za učinkovito in učinkovito delovanje sesalnika – z njim ne bodo zmagali nobeni prašni delci, tudi najbolj trdovratni. 0,8-litrsko posodo za umazanijo je mogoče preprosto izprazniti in očistiti, da zmanjšate stik z umazanijo. Enota je tako posebna zaradi nizke ravni hrupa - ne presega 75 dB. Poslovite se od neučinkovitih, težko vodljivih in hrupnih sesalnikov – Deerma DX 700 bo poskrbela za hitro in prijetno čiščenje.

1MK-zdjecia/Deerma/DX700/2_2

Dizajn, ki deluje povsod

Zaradi preproste, minimalistične zasnove sesalnik ni le praktičen, temveč tudi eleganten dodatek za vaš dom. Srebrna barva naprave se bo popolnoma prilegala karakterju vsake notranjosti. Prostor bo prihranila tudi možnost vertikalnega shranjevanja. Zaradi vsega tega je Deerma DX 700 odlična izbira tudi za vaš dom.

1MK-zdjecia/Deerma/DX700/5
Znamka Deerma
Model DX700
Sesanje 15 kPa
Napetost 220-240V~50-60Hz
Napajanje AC
Stopnja hrupa 75 dB
Dolžina kabla 4,5 m
Moč 600 W
Posoda za smeti 0,8l
Utež 2,75 kg
Material ABS / polikarbonat
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
bela
Cached: Sat, 04 May 2024 08:05:29 GMT