VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Sesalnik Deerma TJ200

ID: 20759522
93,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 2 ponudbi od 102.27 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Sesalnik Deerma TJ200

 

Deerma TJ200 - Vaš zaveznik v boju za čisto hišo

Večnamenski sesalnik Deerma bo učinkovito poskrbel za čistočo vašega doma – posesal tako suhe odpadke kot razlite tekočine. Opremljen je z močnim motorjem s 33.000 vrtljaji na minuto, nožnim stikalom za večje udobje in 4-stopenjskim filtrirnim sistemom za učinkovito odstranjevanje umazanije in alergenov. Komplet zamenljivih krtač omogoča temeljito čiščenje celotnega stanovanja.

Posesal bo vse, kar želite

Sesalnik odlično obvlada tako suhe kot vlažne odpadke. Prah, drobtine, razsuta moka, ostanki hrane, madeži kečapa ali razlito mleko – te in številne druge vrste umazanije učinkovito očistite s samo eno napravo! TJ200 je idealen za vsakodnevno uporabo. Kos bo tudi večjim izzivom – pomagal vam bo na primer pri čiščenju stanovanja po prenovi.

Zmagajte v vojni proti umazaniji

Naprava je opremljena z 800W motorjem. Omogoča doseganje sesalne moči do 18 000 Pa. To vam omogoča, da brez najmanjših težav očistite vse vrste umazanije - prah, drobtine, dlake in celo razlito pijačo. Nič se ne more upreti izjemni moči sesalnika Deerma – kmalu bo vaš dom zasijal od čistoče.

Čopiči za vsako priložnost

V kompletu boste našli več zamenljivih krtač, s katerimi bo čiščenje še lažje in prijetnejše: Ploščata, vpojna krtača - popolnoma se prilega tlom in učinkovito odstrani umazanijo, kot je polita juha ali madeži omake. Je prozoren, tako da natančno vidite, ali umazanijo odstranjujete učinkovito. Standardna krtača - obvlada prah in umazanijo na gladki površini, pa tudi dlake ali drobtine, zamotane v preprogo. Čisti tako suha kot mokra tla. Brez problema posesa celo dlako v lužo vode. Večnamenska krtača - idealna za čiščenje težko dostopnih mest in neravnih površin. Z njegovo pomočjo lahko posesate votline v zofah in naslanjačih, tipkovnici ali ozkih kotih. Kotna krtača - odlično zbira prah in odpadke z materialov ali monitorjev.

Praktičen sušilnik

Uporabite praktični način izpihovanja, da si olajšate življenje. Hitro in udobno posušite mokra tla, da se lahko vsi prosto gibljejo. Ni vam več treba skrbeti, da bo kdo pustil grde sledi na sveže očiščeni površini. S tem načinom lahko svoj sesalnik spremenite tudi v funkcionalen sušilnik za hišne ljubljenčke!

Uživajte v prednostih prostornega rezervoarja

Posoda za prah ima prostornino do 6 l. Enostavno ga lahko odklopite od glavnega modula ter ga nato izpraznite in operete. To je realni prihranek časa in energije ter način, da ohranite enoto čisto in zmanjšate stik z umazanijo. Ko bo v posodi začelo zmanjkovati prostora ali je treba skodelico očistiti, vas bo o tem obvestil poseben indikator.

Udobno očistite celotno hišo

Aluminijasta cev sesalnika je izredno lahka in odporna proti koroziji, njena dolžina pa je nastavljiva med 54 in 82 cm. Dolžina kabla TJ200 je kar 5m, cevi pa 1,5m. Poleg tega 4 vzdržljiva kolesa naredijo opremo še bolj mobilno in udobno za uporabo. Vse to pomeni preprosto in udobno upravljanje sesalnika – tako da lahko brez truda očistite celotno hišo.

Poskrbite za čistočo in zdravje

4-stopenjski filtrirni sistem poskrbi, da s sesalnikom Deerma ne le ohranjate čistočo v stanovanju, temveč poskrbite tudi za svoje zdravje. Hitro in priročno ustvarite okolje brez prahu in alergenov – velik 150 mm HEPA filter med drugim omogoča.

Zasnovan za vaše udobje

Naprava je izdelana iz trpežne, a lahke ABS plastike. Zaradi tega se razlikuje od druge težke, zajetne opreme in je izjemno udoben za uporabo. Praktično nožno stikalo vam omogoča udoben vklop in izklop sesalnika – s čimer se izognete nadležnemu sklanjanju in bolečinam v hrbtu. Nadomestne ščetke lahko pritrdite na ohišje TJ200 - tako jih boste imeli vedno pri roki, hkrati pa vas ne bodo motili in jih boste imeli v redu. Deerma učinkovito združuje funkcionalnost z udobjem uporabe.

Znamka Deerma
Model TJ200
Nazivna moč 800 W
Utež 5,07 kg
Sesanje 18kPa
Stopnja hrupa <89 dB
Velikost 306 x 290 x 536 mm
Kapaciteta rezervoarja za vodo 3,5 L
Kapaciteta posode za prah 6L
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
bela
Cached: Sat, 27 Apr 2024 10:31:16 GMT