VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Sesalnik JIMMY BX7 Pro (Grey)

ID: 20773721
185,60 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 305.98 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Sesalnik JIMMY BX7 Pro (Grey)

 

Jimmy BX7 Pro ročni sesalnik

Znebite se bakterij in alergenov. Ročni sesalnik Jimmy BX7 Pro učinkovito odstrani prah, klice in pršice z uporabo UV svetlobe, ultrazvoka in visoke temperature 60°C. Opremljen je z zmogljivim 700 W motorjem, zahvaljujoč posebej oblikovani krtači pa je kot nalašč za sesanje vzmetnic, sedežnih garnitur in drugega. Omogoča tudi izbiro med 3 načini delovanja. Poleg tega inteligentno zaznava prah in ponuja napreden sistem filtracije.

Poslovite se od alergenov

Tudi na videz čiste postelje ali sedežne garniture so lahko polne bakterij, cvetnega prahu in drugih alergenov. Na vsak 1g prahu je včasih približno 13270 pršic! Pogosto postanejo vzrok za alergije, težave s kožo in bolezni dihal – zato se je vredno z njimi učinkovito boriti. S sesalnikom Jimmy BX7 Pro ne boste le temeljito posesali postelje, posteljnine, kavča, otroške posteljice ali fotelja, temveč se boste znebili tudi alergenov in klic.

3 načini za boj proti klicam in pršicam

Sesalnik Jimmy BX7 Pro se loti alergenov in bakterij na 3 načine. Visoka temperatura 60°C prodre globoko v posteljnino in vzmetnice ter odstrani pršice in klice. Prav tako naredi posteljo prijetno toplo, kar je neprecenljivo v hladnih, deževnih dneh. Poleg tega se naprava hitro segreje - približno 5 sekund je dovolj. Še več, ultrazvok učinkovito ubija pršice in preprečuje njihovo razmnoževanje, medtem ko UV svetloba z valovno dolžino 253 nm odstranjuje alergene in bakterije z do 99,99% učinkovitostjo.

Z lahkoto obvlada umazanijo

Zakaj sesalnik BX7 Pro omogoča tako učinkovito čiščenje? Naprava je opremljena z močnim, a energijsko učinkovitim motorjem, katerega moč doseže 700 W. Posledično hitro in učinkovito odstrani prah. Izbirate lahko tudi med 3 razpoložljivimi načini - zdaj lahko enostavno prilagodite delovanje sesalnika svojim potrebam. Še več, raven glasnosti BX7 Pro znaša le okoli 78 dBA – naj vas ne skrbi, da bo glasen hrup zbudil vašega otroka ali motil ostale člane gospodinjstva.

Premišljen dizajn čopiča

Preizkusite, kako veliko razliko lahko naredi pravilno oblikovana krtača sesalnika. Patentiran valj z neodvisnim motorjem je izdelan iz mehkih ščetin in gumijastih trakov, tako da lahko temeljito očistite svojo vzmetnico, ne da bi poškodovali njeno površino. Poleg tega je širina odprtine krtače široka kar 245 mm, kar vam v kombinaciji s 5 metrov dolgo vrvico sesalnika za svobodo gibanja omogoča, da v le nekaj trenutkih posesate celotno ležišče.

Učinkovita filtracija

Znebite se prahu in drugih smeti za dolgo časa. Sesalnik BX7 Pro uporablja patentirano tehnologijo dvojne ciklonske filtracije, opremljen pa je tudi z MFI filtrom, ki ujame drobne delce, prah in pršice. Ima tudi posebno jekleno mrežico, ki je odgovorna za blokiranje večjih nečistoč, kot so na primer dlake. Poleg tega lahko prozorno 0,5-litrsko posodo za prah naprave preprosto odstranite, izpraznite in operete pod tekočo vodo.

Funkcija zaznavanja prahu

Ni se vam več treba spraševati, ali je vaš dom dovolj čist. Sesalnik BX7 Pro je opremljen s pametnim senzorjem, ki natančno zaznava prah in pršice v okolju. Podatek o stopnji umazanosti posesane površine vam bo posredoval v napravo vgrajen LED zaslon. Modra pomeni, da je čista, rdeče-modra pomeni, da je umazana, rdeča pa pomeni, da je zelo umazana. Že z enim pogledom ste lahko prepričani, da ste uspešno odstranili prah in pršice!

V škatli

  • Sesalnik
  • Napajalni kabel
  • MFI filter
  • Krtača za čiščenje
  • Navodila za uporabo

Specifikacija

Znamka Jimmy
Ime Sesalnik proti pršicam
Model BX7 Pro
barva Siva
Nazivna moč 700 W
Nazivna napetost 220-240V
Vrsta filtra MFI
Stopnja hrupa 78dBA
Prostornina posode za prah 0,5l
Dolžina kabla 5m
Senzor prahu ja
Ogrevanje do 60°C ja
Čas ogrevanja Približno 5s
LED zaslon ja
UV sterilizacija ja
Ultrazvok ja
Utež 2,7 kg

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
črna/siva
Cached: Sat, 27 Apr 2024 12:00:21 GMT