VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaNega kože in nohtovManikura in pedikuraSesalnik prahu pri urejanju nohtov beautylushh

Sesalnik prahu pri urejanju nohtov beautylushh

ID: 21023144
-36 %
49,99 €
31,88 €
Prihranek  18,11 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Neseice
Na voljo še 1 ponudba od 31.90 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Sesalnik prahu pri urejanju nohtov beautylushh

 

Namizni sesalec prahu je naprava, ki vam omogoča, ohranitev čistega delovnega mesto pri urejanju manikura ali pedikure nohtov. Je nepogrešljiv pripomoček v profesionalnih kozmetičnih salonih, kot tudi doma.

Preprosta uporaba - naprava je izjemno enostavna za uporabo. Med manikuro samo položite roko nanj, preklopite stikalo in prah se pri piljenju nohtnih plošč absorbira neposredno v sesalnik. Zahvaljujoč temu vaše delovno mesto ostane udobno in čisto, gel ali hibridni lak, ki se pozneje nanese, pa ne bo kontaminiran z delci prahu pred utrjevanjem. Ohraniti čistost sesalnika je preprosto. Zahvaljujoč uporabi ekološkega usnja je dovolj le vlažen kos krpe, ki odstrani umazanijo.

3 močni ventilatorji - ventilatorji z visoko hitrostjo so nameščeni vzdolž naprave. Omogočajo, da absorber zlahka posesa do 99 % prahu, ki nastane pri delu z pilicami ali brusilniki za nohte.

Elegantni dizajn - bela barva, kromirani robovi in ​​eko usnje poskrbijo, da je absorber videti hkrati klasičen in eleganten. Sesalnik je tudi odlična podpora med manikuro; Ergonomska oblika in mehko polnjenje zagotavljata 100% udobje.

Zbiralne vrečke prahu - absorber prahu ima v kompletu 2 vrečki za večkratno uporabo. 1 za uporabo in drugo za zalogo. V vrečkah se zbira prah, ki je nastal med manikuro. Vrečke je treba samo izprazniti in jih lahko ponovno uporabite – novih ni treba kupovati.

Tehnične specifikacije:

  • Barva: bela
  • Moč: 40W
  • Moč napajanja: 220–240V, 50-60Hz
  • Število ventilatorjev: 3
  • Zbiralne vrečke za prah: 2
  • Dimenzije: 34 x 28 x 9,5 cm
  • Dolžina napajalnega kabla: 130 cm
  • Teža: 1,1 kg
Cached: Sun, 28 Apr 2024 18:39:23 GMT