VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

SESALNIK VCB 201 BLAUPUNKT

ID: 618098
-13 %
74,49 €
64,49 €
Prihranek  10,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: TradinQ
Na voljo še 3 ponudbe od 69.84 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
VCB201 klasični sesalnik z vrečko dosega pričakovanja tudi najbolj zahtevnih uporabnikov, ki cenijo tako čista tla in pohištvo, kot tudi čist zrak. Smeti hrani v 2L vrečki, priloženi dodatki so: večnamenski nastavek, 2v1 ozek nastavek in kovinska teleskopska cev. Vakuumski sesalniki so tipične naprave, prisotne v vsakem gospodinjstvu. Imajo estetsko vlogo saj zagotavljajo čistočo v naših domovih in kar je najpomembnejše, spodbujajo zdravje z odstranjevanjem prahu, pršic in drugih trdnih delcev ter kontaminacije.

 

VCB201 klasični sesalnik z vrečko dosega pričakovanja tudi najbolj zahtevnih uporabnikov, ki cenijo tako čista tla in pohištvo, kot tudi čist zrak. Smeti hrani v 2L vrečki, priloženi dodatki so: večnamenski nastavek, 2v1 ozek nastavek in kovinska teleskopska cev. Vakuumski sesalniki so tipične naprave, prisotne v vsakem gospodinjstvu. Imajo estetsko vlogo saj zagotavljajo čistočo v naših domovih in kar je najpomembnejše, spodbujajo zdravje z odstranjevanjem prahu, pršic in drugih trdnih delcev ter kontaminacije. Visoko kakovostni sesalniki izboljšajo kvaliteto, kar ima pozitiven učinek na vaše zdravje in dobro počutje. Blaupunkt je zasnoval VCB201 klasični sesalnik z vrečko, ki bo dosegel pričakovanja tudi najbolj zahtevnih uporabnikov, ki cenijo tako čista tla in pohištvo, kot tudi čist zrak.

IZJEMNA FUNKCIONALNOST Model VCB201 dosega A razred energetske učinkovitosti, kar uporabniku daje informacijo o visoki učinkovitosti sesanja pri nizki porabi energije. Dpuhf A razred pomeni, da pobiranje prahu na trdih tleh dosega 111%. Ta vrednost pri najučinkovitejših modelih presega vrednost 100%, saj takšne naprave med sesanjem pobirajo prah tudi iz površine v bližini krtače. Druga oznaka, dpuc D razred, daje informacijo o učinkovitosti sesanja tapet. VCB201 model posesa do 82% prahu iz tapet različnih tipov in iz tal, z enim samim potegom, kar bodo posebej cenili vsi, ki so alergični na prah. Razred C re-emisija umazanije zagotavlja zrak brez prahu in cvetnega prahu v sobi kjer sesamo. Sesanje z napravo VCB201 zagotavlja, da boste vam in vašim bližnjim zagotovili čiste prostore in zdrav zrak.

PRAKTIČNOST UPORABE VCB201 klasični sesalnik hrani smeti v 2L vrečki. Set vrečk, vključno s snemljivim filtrom so na voljo kot dodatki pod št. artikla ACC025. Napravi so kompatibilne tudi Swirl Y201 vrečke. Dodatna prednost naprave je dolg 4,8 metrski zložljiv kabel, zahvaljujoč kateremu boste lahko očistili tudi bolj oddaljena območja. Shranjevanje naprave je preprosto, saj jo lahko postavite tako v vertikalno, kot tudi horizontalno pozicijo. Delovanje pod 80dB zagotavlja, da sesanje ne bo moteče za druge člane gospodinjstva. Poleg tega ima nastavljivo stopnjo sesanja, kar omogoča prilagajanje sesalne moči na površino. Vgrajena toplotna zaščita v primeru preobremenitve in kolesi iz mehkega materiala, ki omogočajo spretno in nemoteno manevriranje z napravo po tleh, delajo napravo še bolj priročno.

POSEBNI DODATKI Da bi zagotovili temeljito in udobno čiščenje, je sesalnik opremljen z nekaterimi dodatki: večnamenska krtača za sesanje in 2-v-1 ozek nastavek za ožje predele. Kovinska teleskopska cev vam prikrajša sklanjanje in omogoča doseganje težko dosegljivih predelov. Blaupunkt VCB201 je produkt, ki bo, zahvaljujoč izrednemu delovanju in visoki kakovosti, v veselje vsem, ki cenijo čistost in urejenost domov in njegov vsestranski dizajn zagotavlja, da se prilega v vsak prostor.

Tehnične specifikacije: Kapaciteta vrečke: 2 L Povratni kabel dolžine 4,8 m Nastavljiva moč sesanja Mehka kolesa Zaščita pred pregrevanjem Pokončna in ležeča postavitev Energetski razred A, DpuHF A, DpuC D, Razred izpusta prahu: C Glasnost: nižja od 80dB Dodatki: večnamenski nastavek, 2v1 ozek nastavek in kovinska teleskopska cev Moč: 700W Napajanje: 220-240V~50Hz, Dimenzije: 34,3 x 24 x 20 cm Teža: 3,9 kg
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
bela
Filter
HEPA filter, HEPA filter
Funkcije sesalnika
teleskopska cev, teleskopska
Glasnost delovanja do (dB)
80 dB
Nastavki sesalnika
univerzalna krtača, univerzalna krtača, krtača za parket
Oznaka vrečke
Swirl Y201, Swirl Y201
Prostornina rezervoarja
2, 2 l
Vir napajanja
220V
Vrsta sesalnika
klasični, klasični
Vrsta sesanja
vrečka, vrečka
Glasnost delovanja do [dB]
80
Cached: Sun, 05 May 2024 23:09:47 GMT