VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Sesalnik z vrečko Midea B7+ MBC1780BB

ID: 20655285
119,13 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 13.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Sesalnik z vrečko Midea B7+ MBC1780BB

 

Midea B7+ MBC1780BB sesalnik z vrečko

Iščete sesalnik z vrečko, ki vas ne bo pustil na cedilu? Odločite se za Midea B7+! Naprava izstopa z do 800 W moči in deluje presenetljivo tiho – njena glasnost znaša le okoli 68 dB. Izdelek ponuja tudi visokokakovosten HEPA filter in je zelo priročen za uporabo. V kompletu je tudi več zamenljivih krtač in 3 velike vrečke za prah s prostornino 3l.

Učinkovito in tiho

Za učinkovito delovanje sesalnika skrbi najsodobnejši motor, ki omogoča sesalno moč do 200W. Zahvaljujoč temu se lahko B7+ popolnoma spopade s prahom, drobtinami ali lasmi. Izdelek uporablja tudi HEPA filter, ki preprečuje sekundarno onesnaženje in pomeni, da lahko med sesanjem pozabite na neprijetne vonjave. Še več, kljub impresivnim zmogljivostim sesalnik deluje zelo tiho.

Priložene dodatne krtače

Olajšajte čiščenje težko dostopnih kotov. Samo uporabite zamenljive krtače, ki so priložene kompletu! Krtača za špranje vam bo pomagala posesati vdolbine stolov, okrogla krtača je kot nalašč za čiščenje na primer oblazinjenega pohištva, z majhno turbo krtačo pa se lahko hitro znebite dlak ali prhljaja. Obstaja tudi krtača za parket.

Premium krtača za tla

Naj bodo tla v vašem domu brezhibno čista. Sesalnik B7+ ne izstopa le po svoji impresivni moči, ampak tudi po posebej oblikovani krtači za tla, ki je popolna predvsem za preproge. Z njegovo pomočjo se zlahka znebite drobtin, prahu ali zamotanih las, ki se skrivajo v njihovih vlaknih. Stavite na preverjene rešitve in uživajte v čistem stanovanju!

Še več udobja

Sesalnik B7+ je zelo enostaven za uporabo. Čvrsta kolesa olajšajo manevriranje z napravo, medtem ko 90-centimetrska cev, gibljiva cev in do 9-metrski kabel zagotavljajo večjo svobodo gibanja in vam omogočajo, da zlahka dosežete težje dostopna mesta. Priročno shranjevanje priloženih dodatkov omogoča sprednji pokrov naprave. Sesalnik omogoča tudi avtomatsko vlečenje kabla.

V škatli

  • Sesalnik
  • Ščetka za reže
  • Okrogla krtača
  • Krtača za parket
  • Majhna turbo krtača
  • Vrečka za prah (3l) x3
Znamka Midea
Model B7+
Moč motorja 800 W
Sesalna moč 200 W
Raven zvoka 68 dB
Nadzor moči Mehanski
Dolžina kabla 9m
Čopič 4A MB23
Dolžina cevi 1,8 m
Dolžina cevi 90 cm
Filter HEPA13
Utež 4,8 kg
Dimenzije 469 x 315 x 255 mm
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
antracit
Cached: Sat, 04 May 2024 03:22:03 GMT