Išči
Big BangIzdelkiFoto & Kamere & DroniVideokamereDodatkiSet dodatkov za avto kamero DDPAI MINI

Set dodatkov za avto kamero DDPAI MINI

ID: 20523738
14,39 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Jalangendoo
Na voljo še 1 ponudba od 22.90 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Uživajte v daljšem času snemanja in neprekinjenem 24-urnem načinu parkiranja. Adapter DDPAI Hardwire Kit lahko neprekinjeno zagotavlja napajanje vaše avtomobilske MINI avtomobilske kamere. Prav tako je enostaven za namestitev in zagotavlja varno uporabo.

 

Način parkiranja

Naj bo vaš avto varen 24 ur na dan. Adapter lahko zagotovi zanesljiv vir napajanja za vašo avtomobilsko kamero in jo napaja, ko je motor vozila ugasnjen. To zagotavlja bolj zanesljiv nadzor parkiranja do 24 ur.

Varnost uporabe

Napajalnik je zasnovan tako, da je vaša uporaba varna. Naprava lahko tudi inteligentno zaščiti priključeni videorekorder in celo avtomobilsko baterijo. Kamera je med drugim zaščitena pred kratkim stikom, pregrevanjem in pretokom. Ne ogroža ga niti preobremenitev. Še več, če napetost akumulatorja vozila pade pod 11,8 V, 12 V ali 12,4 V, se kamera samodejno izklopi, da jo zaščiti pred poškodbami.

Enostavna namestitev

Adapter omogoča napajanje kamere iz škatle z varovalkami in ne iz vtičnice za vžigalnik, tako da jo lahko namestite tako, da je njen kabel skoraj popolnoma neviden. Namestitev izdelka je zelo preprosta in hitra. Tako malo je potrebno, da bo vaš avto varen!

Široka združljivost

Kaj še razlikuje adapter DDPAI Hardwire Kit? Široka združljivost! Izdelek je opremljen z mini USB priključkom, ki je kot nalašč ne samo za avtomobilske videorekorderje, ampak tudi za GPS naprave, na primer. Poskrbite za zanesljiv vir energije za izbrano opremo in ne skrbite, da jim bo v najmanj primernem trenutku zmanjkalo energije!

Popoln v vsaki podrobnosti

Adapter odlikuje tudi skrbno premišljen dizajn. Majhen, tanek in prijeten na dotik – izgleda izjemno moderno in elegantno. Naprava je tudi izjemno vzdržljiva in odporna na motnje, poškodbe ali obrabo. Brez težav deluje tudi pri visokih in nizkih temperaturah.

V škatli

  • DDPAI Hardwire Kit
  • Priročnik

Specifikacije

Blagovna znamka DDPAI
Ime Hardwire Kit
Kompatibilnost DDPAI MINI dash camera
Vhodna napetost DC 12V/24V
Izhodna napetost 5V 1.5A
Konektor Mini USB
Dolžina kabla 3.5m
 
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Vrsta dodatka za kamere
nosilec
Cached: Tue, 30 Apr 2024 09:53:55 GMT