Išči
Big BangIzdelkiGaming & VRIgralni pripomočkiPC dodatkiSimulator dirkalnega letala na naslednji ravni Boeing vojaška izdaja - simulator letenja

Simulator dirkalnega letala na naslednji ravni Boeing vojaška izdaja - simulator letenja

ID: 20797272
899,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: STG DISTRI
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Odkrijte naslednji simulator letečega letenja na naslednji ravni Boeing vojaški izdelek - simulator letenja iz STG Disti!

 

Simulator letenja NLR-S028 je najsodobnejši izdelek, ki obkroža in realistično izkušnjo letenja. Opremljen je z naprednimi tehnologijami, kot je sistem gibanja s šestimi stopinjami, ki zagotavlja resničen občutek letenja. Kabina NLR-S028 je zasnovana tako, da simulira okolje resnične ravnine z realističnimi kontrolami in gumbi za bolj pristno izkušnjo letenja. Grafika in panoramski zasloni z visoko ločljivostjo zagotavljajo vizijo 180 stopinj, kar ponuja popolno potopitev v svet letenja. Simulator letenja NLR-S028 je vključeval tudi prilagodljive funkcije, ki se prilagajajo potrebam in željam uporabnikov. Uporabniki lahko izberejo svoje letno okolje, vključno z vremenskimi razmerami in scenariji letenja, da uživajo v edinstveni izkušnji letenja na vsaki seji. Če povzamemo, je simulator letenja NLR-S028 največji kakovostni izdelek za ljubiteljice in profesionalne pilote. Ponuja realistično in prilagodljivo izkušnjo letenja, hkrati pa zagotavlja popolno potopitev v svet letalstva.
Tehnične podrobnosti
Vrsta dodatka za konzole
komplet dodatkov
Igralna platforma
PC
Garancija v letih
2
Cached: Wed, 01 May 2024 01:35:02 GMT