Išči
-15 %
249,00 €
211,65 €
Prihranek  37,35 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Mehanski gospodinjski šivalni stroj SINGER SM024

 

Singer SM024

Gospodinjski šivalni stroj SINGER SM024 je na voljo z izbiro med 24 možnostmi šivov, standardnim sistemom kovinskega čolnička z vdevanjem spredaj , vdevalnikom niti in še več, kar olajša različna popravila in šivanje oblačil ter ostalih tekstilnih izdelkov v gospodinjstvu, hitro, zanesljivo in enostavno.
Hobi šivilje bodo navdušene nad njegovo hitro in enostavno napeljavo ter zanesljivim šivanjem, ne glede na to, ali uporabljajo funkcijo za šivanje gumbnice v 4 korakih, avtomatski vdevalec niti, večnamensko tačko in rokavnik za ustvarjanje kakovostnih robov in manšet.  

Vgrajen vdevalec niti v iglo

Enostavno vdeva nit v uho igle, odpravlja obremenitev oči in prihrani čas! Vzdržljivo kovinsko notranje ogrodje s standardnim sistemom kovinskega čolnička z vdevanjem spredaj pri kateri koli hitrosti zagotavlja stabilno podporo, ki se pričakuje od šivalnega stroja SINGER.
In šiv za šivom je vaš pogled na območje šivanja med delom svetel in jasen pod briljantno LED osvetlitvijo.

Rokavnik

Potisnite odstranljiv predal za shranjevanje pribora v levo, za dostop do rokavnika, kar olajša šivanje hlačnih robov, manšet na rokavih in drugih manjših ali cevastih projektov. Pribor, ki je vključen v paket ob nakupu: 1. Vretenca 3 kosi 2. Igla 3 kos 3. Večnamenski izvijač 4. Paralica/krtačka 5. Tačka za gumbnico 6. Vodilo za robljenje za tačko 7. Obojestranska tačka za zadrgo 8. Tačka za šivanje gumbov

Ključne specifikacije stroja Singer SM024:

- 24 vgrajenih vbodov (osnovni, raztegljivi, okrasni) - 4-stopenjska gumbnica - Nastavljiva dolžina šiva - Kovinski čolniček z vdevanjem spredaj - Prozorna vretenca razreda 15J - Avtomatsko navijalo vretenca - Vdevalec niti vgrajen - Rokavnik - LED osvetlitev - Možnost izklopa transportnih zobcev - Možnost uporabe dvojne igle - Vzvratno šivanje - Hitro natične tačke  
Priporočamo, da za šivanje izberete pravilne igle, glede na material in debelino materiala, katerega šivate.
   
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Cached: Tue, 30 Apr 2024 22:00:20 GMT